V show Tvoje tvář má známý hlas exceloval Aleš Háma! Kdo je vaším favoritem? ANKETA

3. dubna 2017·Články·Redakce

V pořadí již 6. díl show Tvoje tvář má známý hlas skončil velkým překvapením! Své soupeře, diváky i porotce šokovala proměna Aleše Hámy, který s hitem Barryho Whitea You Are the First, the Last, My Everything všechny překvapil. Byl neuvěřitelný!

Martin Dejdar v kudrnaté hřívě oslnil porotu jako blonďák s hitem skupiny Europe – The Final Countdonwn, Markéta Konvičková předvedla neplánovaný pád na jevišti, který ale nakonec bravurně zapojila do celé choreografie k písni Call Me Maybe od Carly Jepsen a o pořádné překvapení se postarala také Adéla Gondíková, když hit Cheri, Cheri Lady od Modern Talking zazpívala se svým bratrem Daliborem!

Martha Issová rozpustile trsala v rytmu písničky Luftballons zpěvačky Neny a náročnou proměnou prošel Milan Peroutka, který si pro tentokrát střihnul Bailamos, který zpívá Enrique Iglesias. Ondřej Ruml zaujal jako rapper Eminem, byl perfektní – k čemuž z části přispěla také Anička Slováčková, která mu sekundovala Rihannu. Královnu československého šansonu Hanu Hegerovou si v minulém díle vylosovala Tatiana Vilhelmová a její píseň Petr a Lucie byla v černobílém podání zajímavým zpestřením.

A to nejlepší nakonec. Aleš Háma byl tentokrát na pódiu bezkonkurenční hvězdou! Z oblíbeného herce a moderátora se s pomocí maskérů stal naprosto ohromující Barry White, který to vyhrál jak u poroty, tak u svých kolegů. A z vítězství se těšil o to víc, že takový triumf před začátkem celé show naprosto neočekával – vyhraný obnos poslal Háma sdružení, které se zabývá pěstounskou péčí.

[totalpoll id=”174671″]

 

Články - další články

Doporučujeme