VIDEO: 10 let spolu jezdili metrem, pak ji přímo tam požádal o ruku. Řekla ANO?

11. března 2017·Články·Redakce

Reprofoto Twitter

Sní o tom všechny ženy. Každou dívku během fungujícího vztahu napadne, kdy asi přijde žádost o ruku, kde to bude a v hlavě se jim rozehrává fantazie na plné obrátky. Velmi netradičně pojal důležitý životní krok přítel Australanky Hannah, který své vyznání nechal vyhlásit strojvedoucího v metru cestou do práce. O tom se mladé ženě ani nesnilo!

Byl pátek a obyvatelé Melbourne byli unavení z pracovního týdne, takže v metru znuděně postávali nebo usínali v sedačkách. Pak se z reproduktorů ozval vzkaz: „Dnes ráno bude tohle zvláštní hlášení nejvíce zajímat cestující uprostřed vlaku, přesněji ve vagónu čtyři.“

A romantika, na kterou Hannah nikdy nezapomene, mohla začít. Její přítel Ryan měl vše připravené do nejmenšího detailu. Přesně před deseti lety svou vyvolenou totiž právě v metru potkal, proč by tedy zásnuby měly proběhnout jinde? Ani náhodou, metro je místem, kde se už dávno rozhodl, že ona je ta pravá.

“Dnes má Ryan speciální otázku, kterou by rád Hannah položil,” pokračoval řidič a dívka se překvapeně podívala po svém příteli, který v tu chvíli poklekl, vyndal prstýnek a vyslovil se. Šokovaní pasažéři natáčeli dojemnou a neopakovatelnou chvíli na své mobily a čekali na odpověď. Dívka, které cesta metrem kdysi změnila život, řekla ANO! Na svém twitterovém účtu posléze zveřejnila poděkování zaměstnancům metra, protože právě díky nim mohla prožít chvíli, na kterou se svým snoubencem nikdy nezapomene.

Podívejte se na dojemnou chvíli jejich života

Články - další články

Doporučujeme