Muž si z legrace udělal těhotenský test. Výsledek mu zachránil život

15. srpna 2019·Články·Redakce

YouTube

Co dělají muži, když jsou doma sami? Hrají počítačové hry, sledují videa na sociálních sítích a shánějí kamarády, kteří by s nimi zašli “na jedno”. Novinkou v náplni volného času osamocených mladíků se stávají i ne zcela mužské aktivity. Jeden se dokonce nudil natolik, že když doma našel těhotenský test své přítelkyně, udělal si ho. K jeho překvapení vyšlo, že miminko je na cestě! Zjištění ho natolik pobavilo, že se s tím okamžitě pyšnil na sociální síti. Jeho nadšení ovšem netrvalo dlouho.

Co dělají muži, když jsou doma sami? Hrají počítačové hry, sledují videa na sociálních sítích a shánějí kamarády, kteří by s nimi zašli “na jedno”. Novinkou v náplni volného času osamocených mladíků se stávají i ne zcela mužské aktivity. Jeden se dokonce nudil natolik, že když doma našel těhotenský test své přítelkyně, udělal si ho. K jeho překvapení vyšlo, že miminko je na cestě! Zjištění ho natolik pobavilo, že se s tím okamžitě pyšnil na sociální síti. Jeho nadšení ovšem netrvalo dlouho.

Celá událost vypadala zpočátku jako perfektní vtip. Jenže k jeho původně humornému příspěvku se hromadily komentáře, které ho upozorňovaly na možnost, že by jeho pozitivní výsledek mohl znamenat rakovinu varlat, informoval web Sky News. Legrace skončila a mladík se okamžitě rozhodl navštívit lékaře. Závěry odborníků ho šokovaly. Byl mu skutečně diagnostikován nádor na pravém varleti. Miminko tedy mladík nečeká, ale právě nuda mu pravděpodobně zachránila život!

A jak je to možné? Testy jsou citlivé na hormon, který ukazuje možnost rakoviny. Pro všechny mladé muže je to tedy návod, jak sami doma můžou zjistit, zda jsou v tomto ohledu v pořádku.

Články - další články

Doporučujeme