VIDEO: Ptali jste se kapely Lucie! Jakou píseň mají nejradši?

22. května 2019·Články·Lukáš Vaněk

Foto: Ondřej Pýcha

Frekvence 1 si pro vás připravila speciální vysílání pořadu Press klub. Do studia se totiž dostavila kompletní sestava skupiny Lucie, která odpovídala na dotazy posluchačů. Kapely jste se mohli zeptat na cokoliv a její členové v přímém přenosu na vaše dotazy odpovídali. Co všechno posluchače zajímalo?

Členové kapely Lucie, David Koller, Robert Kodym, Michal Dvořák a P.B.CH., odpovídali na dotazy posluchačů, kteří se buďto dovolali do živého vysílání, nebo prostřednictvím odeslaných dotazů přes Facebook. Posluchače například zajímalo, zda kapela chystá před turné EvoLucie nové videoklipy. “Na dva singly už videoklip máme. Teď je třetí singl s názvem Než tě rozkradou a na ten budeme mít také videoklip,” uvedl Robert Kodym.

Jeden z dotazů mířil přímo na Davida Kollera, protože se týkal demonstrací, které se v poslední době v Praze proti Andreji Babišovi a Marii Benešové konají. Na to konto posluchačku zajímalo, zda se chystá napsat s ohledem na situaci další protest song. “Protest songy mě napadají každou chvíli, ale to by člověk nedělal nic jiného,” prozradil Koller. “Když jdete na koncert, kde se dvě hodiny hrají drsárny, které se týkají všedního dne a věcí, co jsou okolo, tak vám to trochu sebere vítr z plachet. Radši mám věci, které vás uvolní, než přišpendlí k zemi,” dodal.

Členové kapely ve speciálním vysílání rovněž potvrdili, že mají rádi všechny jejich písně, proto jim dá zabrat, kterou z nich na koncertě hrát nebudou. V rozhovoru také došlo na píseň, kterou mají jednotliví členové Lucie nejradši. Pro Michala Dvořáka je to Amerika, P. B. CH. baví Oheň, Robert Kodym se rovněž přiklonil k Americe a David Koller má rád Sex je náš (Černí andělé).

Pokud jste nestihli živý stream na našem Facebooku, mrkněte se zpětně na záznam celého speciálu!

Kapela LUCIE nyní u nás živě ve studiu! ??Pište nám své dotazy?

Zveřejnil(a) Frekvence 1 dne Středa 22. května 2019

Články - další články

Doporučujeme