VIDEO: Splněná vánoční přání Frekvence 1. Dagmar jsme přivezli kočárek!

21. prosince 2018·Články·Karolína Stránská

Rádio Frekvence 1 letos plní vaše vánoční přání. Chcete svému blízkému pořídit skutečně výjimečný dárek? Nechte to na nás! A jak to v reálu vypadá?

V pátek jsme do navigace nastavili Chotěboř. Naším cílem se toto město stalo poté, co jsme si přečetli přání maminky Dagmar, která si pro svou dceru Dášenku přála kočárek pro miminko. Babičkou se prý stane v květnu a už teď se nemůže dočkat. Kočárek v neutrální šedé barvě, protože pohlaví miminka neznáme, jsme měli naložený a brzy ráno jsme vyrazili.

Maminka chtěla být u předávky kočárku osobně, a tak neváhala svou dceru přesvědčit o tom, že by bylo fajn, aby se v pátek stavila, že spolu vyrobí nějaké vánoční dárky.

Dokonce si kvůli tomu vzala dovolenou. Těhotná Dáša skutečně do poslední chvíle netušila, o co tady vlastně jde. Každopádně, když jsme se ukázali s novým kočárkem a autosedačkou ve stejné barvě, pro samé slzy ani neviděla. Dojatá maminka nám pak ještě svěřila historku z předchozího dne, kdy si její dcera jako naschvál sama chtěla koupit kočárek v bazaru. To už ale bylo jasné, že přijedeme do Chotěboře s novým kočárkem, tak ho maminka dceři musela chtě nechtě vymluvit.

Ve skutečnosti ten bazarový nakonec tak hrozný nebyl, ale v tu chvíli to prostě nešlo jinak, to je asi jasné:) Jsme rádi, že se i poslední vánoční přání povedlo a zcela důstojně se zařadilo k předchozím splněným snům, které jsme měli tu čest naplnit. Paní Dagmar děkujeme také za báječný dort pro celou partu rádia Frekvence 1 a teď už všem přejeme ty nejkrásnější Vánoce plné splněných přání!

Články - další články

Doporučujeme