VIDEO: Splněná vánoční přání Frekvence 1. Dominik od nás dostal snowboard!

20. prosince 2018·Články·Karolína Stránská

Rádio Frekvence 1 letos plní vaše vánoční přání. Chcete svému blízkému pořídit skutečně výjimečný dárek? Nechte to na nás! A jak to v reálu vypadá?

Ve středu jsme se rozhodli udělat radost Dominikovi, který se čerstvě osamostatnil. Maminka Petra si pro něj přála nový snowboard včetně vázání a bot. Na Dominika nám prozradila, že je vášnivý snowboarďák, ale jeho výbava něco pamatuje a protože mu teď moc peněz nezbývá, ráda by mu po 12 letech dopřála nové “nádobíčko”.

Nakonec ani ona mu nemůže na novou výbavu přispět, protože ještě vychovává dva Dominikovy mladší sourozence. S novou výbavou by prý Dominik konečně mohl předávat své zkušenosti jako instruktor v lyžařské školičce, ostatně právě díky mladším bráchům má fajn vztah k malým dětem.

S maminkou jsme si dali sraz v Kunovicích, kde Dominik pracuje. Dominika jsme si nechali zavolat na vrátnici pod záminkou naléhavé události, kterou nelze řešit po telefonu. Tím jsme ho dost vystrašili, ale měli jsme pro to ten nejlepší důvod – předání nové snowboardové výbavy. K dárkům přistoupil jako správný chlap. Vánočně zabalené krabice s vázáním a botami roztrhal cobydup a nám se dostalo očekávané satisfakce – nejen zaslzených očí dojetím, ale i zamlžených brýlí:) Po našem odjezdu nám maminka do sms napsala, že Dominik vzkazuje, že byl tak zaskočený, že ani neví, co do vstupu v rádiu blábolil. A že je strašně moc šťastný a přeje nám hezké Vánoce. Dominiku, i my Tobě:)

Články - další články

Doporučujeme