VIDEOROZHOVOR: Čím více fanoušků, tím větší zodpovědnost, říká youtuberka TERRY

3. února 2017·Celebrity·Redakce

Pozvání Markéty a Mikeše do studia Frekvence 1 přijala úspěšná blogerka a youtuberka Tereza Beranová, která se v soutěži Blogerka roku v kategorii Beauty umístila na třetím místě! Krásná mladá maminka ve svých návodných videích učí ženy vyzdvihnout pomocí líčení ženskou krásu.

“Začátky jsou těžké, a tak chci, abyste cestu k líčení měli co nejjednodušší,” píše Tereza na svém facebookovém profilu. Fanouškovskou základnu si velmi rychle získala také na YouTube, kde má přes 45 000 odběratelů. Její videa už vidělo necelých 6 miliónů lidí. “A takové číslo už znamená zodpovědnost,” říká youtuberka s kreativní duší.

“Nejdřív jsem natáčela na stařičký foťák a moje první video byla tragédie, zveřejněné bylo asi pět minut, hrozně jsem se styděla,” říká Tereza, jejíž tvorba je na YouTube k nalezení pod nickem Terry Makeup Tutorials a těší se velké popularitě. Sledovatele si získává hlavně svou přirozeností, otevřeností a sympatickým projevem. Točí návodná videa, ve kterých si můžete osvojit základy líčení i profesionální make-up podle světových trendů.

Tereza je vdaná mladá maminka, která na začátku své kariéry neprošla žádným kurzem líčení. “Všechno jsem se naučila právě z YouTube. Postupně jsem se dostala k práci v tomto oboru a rok a půl jsem líčila pro světovou kosmetickou značku, pak jsem poznala svého budoucího manžela, otěhotněla jsem a nyní jsem doma s Verunkou (1,5).”

Terezu ale mateřství v její vášni nezastavilo, okruh jejích fanoušků se neustále zvětšuje! “Samozřejmě bych chtěla, aby mě můj zájem jednou živil,” dodává Terry.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme