And Just Like That… Herečky Sexu ve městě promluvily o návratu kámošky Samanthy

21. června 2023·Zábava·Redakce

Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, Cynthia Nixon a Kristin Davis (Zdroj: Profimedia)

Legendární seriál Sex ve městě většina z nás miluje, vždycky milovala a milovat i bude. A i když to někdy nepřiznají, i muži se u něj dokážou pobavit. To především díky postavě nymfomanky Samanthy Jones, která se v pokračování seriálu s názvem And Just Like That... (A jak to bylo dál...) k lítosti všech fanoušků neobjevila. Na konci května bylo však oznámeno, že se Kim Cattrall ve druhé sérii, která má premiéru na Max už 22. června, mihne. Co o shledání řekly představitelky dalších hlavních postav?

Všechny fanoušky jistě velmi potěšila informace, že po všech neshodách se Kim Cattrall přece jenom objeví v nové sérii pokračování seriálu Sex ve městě …And Just Like That. Bude to sice jen moment, kdy se zase všechny seriálové kamarádky setkají, nicméně i tak je to milé zjištění.

New York Post nedávno otiskl vyjádření ostatních tří hereček, jak setkání probíhalo. Přes to všechno je znát, že se z nich nejlepší kamarádky rozhodně nestaly. Sarah Jessica Parker, která hraje ústřední postavu Carrie, označila setkání a natáčení s Kim za zábavné a nostalgické. “Bylo to skvělé,” prohlásila.

View this post on Instagram

A post shared by POPSUGAR (@popsugar)

Na druhou stranu se vyjádřila Kristin Davis, která již několik let ztvárňuje postavu Charlotte, celkem odtažitě. Chápe prý, proč jsou fanoušci zklamaní, že svou oblíbenou Samanthu nebudou pravidelně vídat na televizních obrazovkách, ale konkrétně ji to příliš nevzrušuje. “Už jsem na to vynaložila hodně energie a není v mých silách to změnit. Přála bych si to, ale bohužel s tím nic nezmůžu, nechala se Davis slyšet.

Představitelka Mirandy, Cynthia Nixon označila Kim za “tu, o které se nemluví”. Sama podpořila její rozhodnutí seriál opustit, protože viděla, že se jen trápí. Nyní má pokračování nové postavy a lidi, kteří se na natáčení podílet chtějí a nejsou do toho nuceni, což je jistě příjemnější pro všechny zúčastněné i nezúčastněné.

Zábava - další články

Doporučujeme