ANKETA: Patří tohle na internet? FOTO mladých dobrodruhů rozčílilo fanoušky

8. března 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / explorerssaurus_

Portugalský pár Raquel a Miguel milují dobrodružství a život tráví tím, že cestují po zajímavých místech. O své zážitky se dělí na instagramovém profilu Explorerssaurus, na který pravidelně vkládají působivé fotografie. Jedna z nich však fanoušky trochu rozčílila. Tohle prý na sociální sítě nepatří!

Portugalská dvojice pravidelně zásobí své početné fanoušky dechberoucími snímky z nádherných míst, kterými se dělí o své vzpomínky. Raquel a Miguel mají oba dobrodružnou povahu a tak se nebojí udělat leckdy kousek, který by si jiní rozmysleli. Tentokrát za to však místo uznání sklidili pořádnou dávku kritiky.

“Tohle je tak nebezpečné – jste opravdu špatný příklad pro děti! Někteří lidé by mohli zemřít při snaze o něco podobného. Odstraňte tu fotku!!!”napsal například jeden z komentujících poté, co dvojice sdílela snímek ze Srí Lanky. Raquel na něm visí z jedoucího vlaku, zatímco ji Miguel líbá na čelo.

“Jste hloupí,” napsal další člověk.“Očividně je důležitější ukázat pěkné obrázky a dostat lajky – však víte, být ‘influencer’ – než používat zdravý rozum,”myslí si další komentující. Mladí dobrodruzi mají totiž jen na Instagramu bezmála 250 tisíc fanoušků, mezi kterými je řada mladých lidí a dětí.

“Já vím, že říkáte, že to nebylo riskantní ani trochu, ale většina lidí nevěří, že se něco může stát, dokud se to nestane. Nemohu ale soudit. Jen jsem chtěla říct, že by možná bylo lepší dělat to v prázdném vlaku, takže kdyby se stalo něco špatného, nebyl by ovlivněn nikdo jiný, kromě vás dvou. A pokud je to možné, nechte si podobné obrázky pro sebe místo sdílení na sociálních sítích?” vyjádřila svůj názor další diskutující.

A někteří byli ještě ostřejší. “Tak hloupé, koho to zajímá! Idiocie narcismu,” strefil se do páru další člověk. “Vážně – jak zatraceně hloupí musíte vy dva být a co všechno uděláte pro pozornost???” ptá se jiný uživatel. “Tohle není v pořádku. Vypadáte jen nevyzrále a zoufale,” míní další člověk.

View this post on Instagram

We are all on a long journey, with problems to solve, lessons to learn, but most of all, experiences to enjoy ?? For where are you now ? and where you will go ✈️, for “I’ve always known” ?‍♂ and “I told you so” ?, for “nothing is happening” ?‍♀ and “all has gone wrong” ? just go out there ? and don’t wait too long ⌛… No matter what happens, make sure you always enjoy this wonderful ride called life ♥️ When was the last time you went on a trip and wher did you go? ✄┄┄┄┄┄┄┄┄┄┄┄┄ #travellingourplanet #wondeful_places #bestvacations #living_destinations #travelcouple #togetherforever #coupleshoot #srilanka #srilankatrip #wanderlove

A post shared by RAQUEL & MIGUEL (@explorerssaurus_) on

[totalpoll id=”289037″]

Zábava - další články

Doporučujeme