To muselo bolet. Rodinnou fotkou se baví celý internet

13. července 2020·Zábava·Karolína Stránská

Irský fotograf na sociální síti uvedl, že práce se zvířaty je leckdy riskantní záležitostí. Po jeho zkušenosti s rodinným focením mu to rozhodně věříme!

Jejich chlupáč se totiž nechal při focení tak vybláznit, že se neovládl a s chutí se zakousl do rozkroku jednoho člena rodiny. Ačkoliv fotka působí neskutečně vtipně, představujeme si, že pro muže tato zkušenost zase tak vtipná nebyla. Na svého domácího mazlíčka se ale prý nehněvá.

Donal Skehan pozval své rodiče na dovolenou do Los Angeles, kde žije. Během výletu do San Francisca si chtěli na památku udělat veselou fotku. To ještě netušili, jak veselo skutečně bude. Když se rozhodli vyskočit naráz do vzduchu, netušili, že typicky barvené domky nebudou to největší atrakcí snímku. Čtyřnohý Max nehodlal zůstat pozadu a vyskočil se svými páníčky. Lehce to ale nevypočítal a zahryzl se do rozkroku Donalova tatínka.

“Můj pes má mého tátu zjevě skutečně rád,” poznamenal Donal na Facebooku. I přes to, že se jedná o bolestivé gesto náklonnosti, tatínek se prý na Maxe nezlobil dlouho.

And this is the moment our family portrait went all WRONG! ? Max our dog who loves my dad more than anything got a…

Zveřejnil(a) Donal Skehan dne Neděle 24. září 2017

Zábava - další články

Doporučujeme