Bridget Jones se neloučí! Čtvrtý díl je v přípravách

12. dubna 2024·Zábava·Matěj Kašpar

Renée Zellweger, Bridget Jones (Zdroj: Profimedia)

Pokud jste mysleli, že třetí díl populární filmové série Bridget Jones je posledním, pak jste na omylu. Do akce se vrátí nejen Renée Zellweger, ale také Emma Thompson a Hugh Grant, který si ve filmu zahrál rošťáka Daniela Cleavera. Zda si roli zopakuje i Colin Firth, to se zatím neví.

Trapasům Bridget Jonesové se zasmál snad každý. Často se totiž dostávala do situací, kdy se i samotní diváci červenali. Zellweger byla za roli nominována na Oscara a s tržbou 281 milionů dolarů se z filmu stal obří hit. Není tedy divu, že vznikla dvojka, trojka a nyní se připravuje čtyřka.

Námětem čtvrtého filmu je opět kniha, a sice Bridget Jones: Láskou šílená od autorky Helen Fielding. V příběhu je Bridget něco přes padesát, vychovává dvě děti, píše filmový scénář a samozřejmě stále ještě řeší, jak si najít pořádného chlapa. Vzhledem k tomu, že se ve filmu objeví i Hugh Grant, fanoušci doufají, že jim to tentokrát vyjde.

Jestli se film bude držet knižní předlohy, Bridgetin partner a otec jejího dítěte Mark Darcy je v příběhu po smrti. Často se však filmová zpracování liší od těch knižních, takže kdo ví… Na Bridget Jones: Láskou šílená se můžete těšit v únoru 2025.

Zábava - další články

Doporučujeme