Buď se vezmeme, nebo je konec! Žena překvapila přítele v práci ve svatebních šatech

15. října 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: TikTok / boymom_ashley

Někteří lidé rozhodně nechodí kolem horké kaše. Důkazem toho je virální video, které na sociální síti TikTok posbíralo již téměř 7 milionů shlédnutí. Hlavní aktérkou je mladá žena, která ve svatebních šatech i s knězem a družičkou překvapila svého milého na jeho pracovišti. Žena požadovala, aby se ihned vzali, nebo rozešli.

Zatímco někteří lidé raději vysílají jemné náznaky, jiní to mají přesně naopak a zpravidla míří přímo k věci. Jednou z nich je i nejmenovaná nevěsta, která se v posledních dnech stala hitem sociálních sítí.

Mladá Američanka nakráčela na pracoviště svého milého, do supermarketu Target. Muž zrovna přerovnával regál s kostýmy na americký svátek Halloween, který připadá na 31. října. Jedna z přihlížejících celý incident nahrála a ve dvou videích sdílela na svém účtu na TikToku.

Žena ve svatebních šatech a v doprovodu kněze a družičky učinila na svou druhou polovičku nevšední požadavek. “Tenhle prsten jsi mi dal na prst přede dvěma lety a je čas to buď konečně udělat, nebo to ukončit,” je nevěsta slyšet na záznamu.

@boymom_ashley

Part 1. The best part of my week? watched this woman hunt her man down that works at target !!  #target#bridzilla#lasvegas

♬ original sound – Ashley

“Jo, vezmeme se teď hned, nebo je konec. Končím, jestli si mě nevezmeš přímo v tuhle chvíli, tak jsem s tebou skončila,” vysvětluje šokovanému muži. “Přivedla jsem kněze, přivedla jsem Emily, je moje družička,” ukazuje na další přítomné.

Kolem dvojice se mezitím vytvořil hlouček pozorovatelů a někteří z nich začali zvláštní incident natáčet. To nevěstě nijak nevadilo. Zamávala lidem do kamery a v klidu vysvětlila, že se snaží, aby její partner konečně dostál svým závazkům.

Překvapený muž nakonec svou snoubenku požádal, zda by si mohli všechno vyříkat venku. Žena souhlasila a všichni ze supermarketu odešli. “To jste mi o tom někdo nemohl říct,” postěžoval si ještě ženich na cestě ven.

@boymom_ashley

The best part of my week? part 2 watched this woman hunt her man down that works at target !! #target#bridzilla#lasvegas#fyp#fypシ

♬ original sound – Ashley

V tento okamžik záznam končí a není jasné, zda pár nakonec skutečně vstoupil do manželství, a nebo zda následoval slibovaný rozchod.

Zatímco mnozí komentující přáli páru šťastnou budoucnost a dívčina přímost je pořádně pobavila, jiní to zdaleka tak růžově nevidí. “Je šílená, uteč,” komentovali někteří. “Není to roztomilé ani vtipné, vnímej varovné signály,” doporučovali muži.

“Nevím, jestli je to pravdivé nebo ne, ale jestli musíte někoho nutit, aby něco udělal, pak to pro vás není ten pravý,” zamyslel se další člověk.

Zábava - další články

Doporučujeme