Budoucí otec naštval svou ženu během ultrazvuku: Kvůli tomuhle s ním dva dny nemluvila

23. března 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto.

Vidět poprvé na ultrazvuku své dítě je silný emocionální moment pro všechny nastávající rodiče. Jeden budoucí tatínek si ale při návštěvě doktora se svou manželkou pěkně zavařil. Po tom, co udělal, s ním žena nemluvila ještě další den.

Anonymní otec se rozhodl na internetovém fóru Reddit podělit se zážitkem z ultrazvuku, aby získal pohled na situaci z více stran. Jednalo se o návštěvu u doktora, na které jemu a jeho manželce technik jako obvykle ukazoval různé části těla miminka, oni ale poprvé jeho pomoc nepotřebovali. Jejich první dítě konečně vypadalo jako skutečné miminko.

“Moje manželka začala plakat, já ji utěšoval, a pak řekla ta slova. ‘Nemůžu uvěřit, že vytvářím lidskou bytost,'” uvedl nastávající tatínek den po návštěvě u doktora. Jak se ukázalo, slova jeho manželky se ho hluboce dotkla.

“Dál jsem ji utěšoval, ale počkal jsem pár minut a když technik odešel, jemně jsem jí připomněl, že jsem oba rodiče, ne jen ona. Také jsem jí řekl, že tvrzení, že ‘vytváří’ dítě sama není přesné, protože jsem poskytl polovinu genetického materiálu,” popsal muž, co následovalo.

“Moje manželka byla v tu chvíli pořád emotivní. Začala brečet a myslet si, že neoceňuji, čemu kvůli těhotenství vystavuje své tělo. To očividně není pravda, zvlášť když kvůli jejímu těhotenství chodím alespoň dvakrát měsíčně k lékaři. Že si jí cením jí ukazuji činy, ne slovy,” pokračoval nastávající otec v popisu událostí.

“Prostě si ne myslím, že je fér tvrdit, že jsem ničím k výrobě naší dcery nepřispěl. Je pořád naštvaná i den poté,” uzavřel muž a požádal diskutující o jejich názor na situaci. Názory přítomných však vycházely jasně ve prospěch jeho manželky.

“Ty nevytváříš vůbec nic. Všechno, co jsi udělal, bylo vystřelit do ní svou nálož. To ona se musí vypořádat se všemi těmi tělesnými i hormonálními změnami,” napsal například jeden z komentujících. Nakonec svou chybu uznal i budoucí tatínek. “Jsem idiot. Nevím, co jsem si myslel. Omluvím se jí a vynahradím jí to, jak jen budu moct,” odpověděl mu.

Zábava - další články

Doporučujeme