Charitativní večer StarDance proběhne už v sobotu. Výtěžek půjde na konto Centra Paraple

22. listopadu 2023·Zábava·Redakce

Foto: Frekvence 1

Ve středu jsme měli možnost nahlédnout do Centra Paraple, které bude velkou součástí příštího dílu StarDance. Už tradičně si se zbývajícími pěti páry zatančí speciální tanečníci právě z řad klientů Centra Paraple. Ti se už na slavnostní večer těší a přiznávají, že tréninky jsou velmi náročné.

Netradiční taneční show pěti tanečních trojic – tak se dá nazvat slavnostní večer StarDance, na který se můžete těšit už v sobotu 25. listopadu. Tanečníci jsou složeni z osobností českého showbyznysu, profesionálních tanečníků a z nových tanečních hvězd z řad klientů Centra Paraple. Poprvé jste tento speciální charitativní večer mohli vidět v roce 2015. Benefiční pořad se pak stal v letech 2016, 2018, 2019, 2021 a 2023 opět velkou radostí.

Díky vám může Centrum Paraple dále pomáhat lidem s poškozením míchy v aktivním návratu do běžného života, zejména prostřednictvím poskytování služby sociální rehabilitace. Diváci mohou podpořit Centrum Paraple během přímého přenosu zasláním dárcovské SMS a také mohou posílat finanční dary na sbírkový účet. Finanční podporu je možné zasílat formou DMS či daru na sbírkový účet i během celého roku.

Zábava - další články

Doporučujeme