Co dělali ve vysílání Frekvence 1 Patrik Hezucký a Leoš Mareš? Spletli si studio?

19. října 2021·Zábava·Iva Pavlousková

Patrik Hezucký, Leoš Mareš, Lubka Ponížilová, Foto: Frekvence 1

Ráno naprosto nečekaně dorazil do studia Frekvence 1 za moderátory Lubkou Ponížilovou a Mírou Michálkem kolega z Evropy 2 Patrik Hezucký. Spletl si snad studio? Za nějaký čas za ním dorazili i Leoš Mareš se zprávařkou Katkou Říhovou. Došlo tak k historickému okamžiku, kdy v jednom studiu vysílali společně moderátoři ranních show Evropy 2 a Frekvence 1.

Rádia Evropa 2 a Frekvence 1 patří pod stejného vlastníka, dokonce bydlíme na stejném podlaží. Takže to máme od sebe opravdu kousek, asi 20 metrů. Rádio dostalo kávovar a nám ho někdo ukradl, kdežto vám ne,“ vysvětlil posluchačům Frekvence 1 důvod své návštěvy Patrik Hezucký. Asi každému je jasné, že moderátoři ranního vysílání prostě potřebují vzpruhu v podobě kofeinu. „My našim hostům kafe děláme, to je slušností u nás na Frekvenci 1,“ těmito slovy ho přivítala Lubka Ponížilová a šla mu připravit šálek kávy. V tu chvíli se ale ve dveřích studia objevili Leoš Mareš s Katkou Říhovou, jelikož se na Evropě 2 dozvěděli, že na Frekvenci 1 mají nějakou speciální výbornou kávu, tak dorazili také na návštěvu. Lubka s Mírou jim proto nabídli rovnou celou karafu, u které si všichni moc hezky popovídali. Posluchači se například dozvěděli, jak se potkávají cestou do studia u benzínky při nákupu snídaně. Během toho Patrik s Leošem přiznali pravý důvod návštěvy, že jim chtěli kávovar sebrat, ne si jenom tak poklábosit nad šálkem. „Protože jste strašně fajn, máme vás rádi, tak jsme se rozhodli, že je to blbost. Zasloužíte si ho, protože byste měli horší den. My vám stroj necháme,“ zdůvodnil změnu názoru Leoš Mareš.No, to je hezký, že nám necháte náš kávovar,“ odpověděl se smíchem Míra Michálek. Nakonec vše dobře dopadlo, protože se ukázalo, že i kávovar Evropy 2 nikdo neukradl, došlo jenom k záměně balíků na recepci.

Zákulisí nečekané návštěvy:

Během společného vysílání psali posluchači všem moderátorům, jak přepínají vysílání mezi rádii, protože tak moc byli zvědaví, jak to vlastně dopadne.

Podívejte se na fotky z návštěvy:

Zábava - další články

Doporučujeme