Co o vás prozradí podvědomí? Udělejte si jednoduchý test osobnosti

17. července 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Brightside.me

Zatímco ve druhých lidech máme často hned jasno, v sobě samotných můžeme tápat celé roky. Ztěžuje nám to naše podvědomí, hluboko pohřbené a přeplněné potlačenými emocemi, skrytými myšlenkami či utajenými strachy. Občas ale stačí na chvilku vypnout rozum a řídit se jen svými pocity, abychom se k jeho podstatě dostali o něco blíže. A přesně k tomuto účelu byl vytvořen tento test. Vyberte si jeden z devíti obrázků a moc nad tím nepřemýšlejte. Uvidíte, co se dozvíte! 

1.

Jste velmi otevřená duše. Máte v sobě velkou dávku empatie. Rádi získáváte nové zkušenosti a problémy často dovedete vnímat jako výzvu. Neradi jste v centru pozornosti a rozhodně nepatříte mezi exhibicionisty či lidi prahnoucí po slávě a uznání. Raději budete zranění, než abyste necítili vůbec žádné emoce. Své problémy řešíte v soukromí a považujete je za intimní věc.

2.

Jste velmi svědomitý člověk. Morální hodnoty jsou pro vás důležité. Snažíte se být fér a vždycky udělat správnou věc, nehledě na to, co je nejlepší nebo nejpohodlnější pro vás samotné. Je pro vás důležité, abyste o sobě vytvářeli co nejlepší první dojem. Věříte, že vaše jednání má na ostatní velký vliv, ať už jde o velké kroky, či pouhé drobnosti, a tak si dáváte pozor. Snažíte se dostát za všech okolností svým hodnotám a ideálům.

3.

Jste stále uvězněni ve své vlastní minulosti. Občas se cítíte lapeni a vlastně ani nevíte čím a proč. Vaše životní cesta byla velmi divoká a ne vždycky příjemná a vy se jí dodnes neumíte zbavit. Snažíte se ale být co nejsilnější a pomáhá vám v tom schopnost radovat se z maličkostí. Důvody k radosti nacházíte i v každodenním životě. V minulosti jste byli hodně zranění, ale okolnímu světu se o tom moc nesvěřujete. Máte velký talent na čtení ostatních lidí.

4.

Jste filosof. Svět kolem sebe zkoumáte zvídavýma očima a snažíte se najít v něm smysl. Jste hloubavý člověk a snadno se necháte zaměstnat vlastní myslí. Svět vám připadá jako komplikovaná hádanka. Na první pohled vystupujete sebejistě. Mnohé věci vnímáte jinak, než je většinový názor. Občas vás může trochu frustrovat či znejistět, že věci nerozlišujete jen na “dobré” nebo “špatné”, a nedokážete je tak hned smést ze stolu. Před každým rozhodnutím věc důkladně zvážíte ze všech stran.

5.

Jste člověk plný záhad. Ještě v sobě nemáte úplný pořádek, ale jedno víte jednoznačně – nemáte rád škatulky a nálepky. To je přesně způsob, který proti vám uplatňují druzí – totiž snaží se vás nějak zaškatulkovat. Kvůli tomu se ostatním příliš nesvěřujete a moc se před cizími neprojevujete. Raději je nejprve posloucháte a děláte si na ně vlastní názor. Nahlas řeknete jen to, čím jste si stoprocentně jistí.

6.

Jste velmi citlivý člověk. Své emoce prožíváte silně. Vnímáte své okolí a cítíte se být jeho součástí, také proto ke světu přistupujete velmi jemně a citlivě. Své slabosti a křehkost před světem neskrýváte. Jste otevřená kniha a k okolí přistupujete upřímně. Máte dobrou intuici a záleží vám na vašem okolí.

7.

Jste člověk plný vášně a energie. Jste silná osobnost a často ovlivňujete své okolí. Mnozí lidé k vám vzhlíží. Vaše pocity k lidem, věcem, nápadům či situacím bývají velmi vyhraněné. Buď něco milujete, nebo to nenávidíte. V zájmu svých emocí potom neváháte jednat. Váš svět je zkrátka černobílý, šedá pro vás neexistuje. Snadno si tvoříte názory a jste velmi rozhodný. Občas tak trochu děláte z komára velblouda. V hloubi duše jste trochu nejistý, ale světu svou zranitelnou stránku neukazujete.

8.

Jste rebel. V některých ohledech jste poněkud excentrický. Máte nevšední koníčky a záliby a občas vás vnímají jako podivína. Dodržování pravidel vám nic neříká a o názory druhých se také příliš nestaráte. Před ostatními neskrýváte skoro nic. Jste otevřený a upřímný člověk. Jste zvyklý věřit svým instinktům. Ty, kteří vás odsuzují, ignorujete. Snažíte se pomáhat ostatním v realizaci jejich snů, protože to pokládáte za to nejdůležitější.

9.

Jste člověk plný životní energie. Máte v sobě vášeň, charisma a dbáte na dobré vychování. Jste výborný vůdce. Vždy rádi někomu pomůžete. Máte skvělou kariéru i rodinu, přesto vás ale občas přepadne smutek. O svých emocích se však nebojíte mluvit. Věříte, že by vám tak bylo akorát hůř. V lidech vidíte to nejlepší, i když vás někdo zraní.

Zábava - další články

Doporučujeme