Co vidíte na této fotce? Obyčejný snímek zmátl celý internet

1. srpna 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Reddit

Sociální sítě obletěla fotka, na které většina lidí viděla částečně potopenou loď. Když však zjistili, na co se ve skutečnosti dívají, bylo mnohým z nich trochu trapně z toho, jak dlouho jim trvalo na to přijít.

Čas od času se na internetu objeví obrázek, který sice znázorňuje velmi konkrétní věc, většina lidí v něm ale na první pohled vidí něco docela jiného a musí se pořádně přemáhat, aby rozklíčovala realitu. Právě takovým případem je tento snímek, který v posledním týdnu zavařil na sociálních sítích nejeden nechápavý mozek.

Když se na něj totiž většina lidí podívala, spatřila v něm zcela samozřejmě částečně potopenou loď. Skutečnost je však docela odlišná.

Zdroj: Reddit

“Moje zlomená anténa na autě vypadá jako napůl potopená loď,” zněl totiž původní popisek fotky. Přesně tak, snímek zachycuje jen střechu auta za slunečného dne.

Mnozí komentující se pak zahanbeně přiznali, že jim rozklíčování skutečného významu fotky trvalo až podezřele dlouho. Koneckonců, je konec týdne a horké počasí nikomu příliš nepřidává.

Zábava - další články

Doporučujeme