Čtyřletá holčička dojímá internet: S tátou nazpívala roztomilý duet

21. listopadu 2019·Hudba·Barbora Pisingerová

Foto: reprofoto YouTube /
Nejra Kalajlic

Pokud jste dnes ještě neviděli nic dokonale roztomilého, určitě vám to vynahradí tato čtyřletá holčička. Zapálená zpěvačka totiž se svým otcem nazpívala roztomilou cover verzi známé písně a muž pak výsledek umístil na internet. Výsledek se dostavil rychle - video stihlo nasbírat již přes milion shlédnutí a čile koluje po sociálních sítích.

Jedna z kouzelných vlastností malých dětí je bezelstné nadšení, se kterým přistupují k různým věcem. Pokud je něco nadchne, rozhodně nepřemýšlí nad tím, jestli se znemožní a co si o tom myslí ostatní. Nadšeně zkrátka prožívají všechno, co je baví a připadá jim přirozené.

A právě takovýhle vztah pojala čtyřletá dívenka k hudbě. Její otec rychle poznal, že má před sebou budoucí talent, a tak se chopil kytary a naučil svou dcerušku oblíbenou popovou píseň. Občas jí pomáhal jako druhý hlas, jinak ale zůstal v pozadí a častoval ji hrdými pohledy. Výsledek umístil do svého kanálu na YouTube. V současnosti má video již více než milion zhlédnutí.

K roztomilé cover verzi si dvojice vybrala známou popovou píseň s názvem Ako te pitaju (Když se vás zeptají) slavného chorvatského zpěváka jménem Petar Grašo (43). Třebaže českému publiku tento umělec příliš známý není, jeho písně pronikly i za hranice Chorvatska a své fanoušky si našel i v Srbsku, Makedonii, Slovinsku nebo v Bosně a Hercegovině.

Originál si můžete poslechnout tady:

Hudba - další články

Doporučujeme