Dívku pozval na rande muž, který ji kdysi šikanoval: Zosnovala pomstu!

13. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook / Louisa Manning

Šikana dokáže napáchat hluboké rány na duši. Některé děti se navíc setkávají z obzvlášť zákeřnými psychickými i fyzickými útoky. Tahle dívka kvůli školním tyranům trpěla dokonce poruchou příjmu potravy. Po letech se však stalo něco nečekaného - jeden z nich ji pozval na rande! A mladá žena se rozhodla mu pomstít.

Zdaleka ne každému, kdo se někdy stal obětí šikany, se dostane příležitosti získat od tyranů omluvu nebo pocítit zadostiučinění z povedené pomsty. Mladá žena jménem Louisa Manning by o tom mohla vyprávět.

Rány na duši

Od doby, kdy jí bylo 12 let, ji spolužáci ve škole zrovna nešetřili. Posmívali se jí kvůli váze a kvůli chlupatým nohám jí říkali “mužatka”. Vyloučili ji z kolektivu a dívce trvalo mnoho let, než se s ranami na svém sebevědomí dokázala vyrovnat. Kvůli posměškům, že je ošklivá, dokonce tři roky trpěla poruchou příjmu potravy a nesnědla za den víc, než jedno jablko.

Když však dívka o mnoho let později studovala v Oxfordu na  St. Peter’s College, dostalo se jí nečekaného zadostiučinění. Potkala partu lidí, kteří ji dříve tak rádi ponižovali, a jeden z tyranů ji dokonce pozval na rande. To Louise naprosto vyrazilo dech. Ačkoli neměla mladá žena o muže pražádný zájem, s nadšením pozvání přijala. Měla totiž plán.

Drzé pozvání

Louisa byla naštvaná, že má její někdejší tyran vůbec tu drzost ji po všem, co jí provedl, někam zvát. Zvlášť, když se jí tak dlouho posmíval, že je ošklivá. Najednou jí bylo znovu 12 let a všechny staré emoce se v ní obnovily.

Žena přišla do smluvené restaurace o něco dřív a odchytla si servírku. Poprosila ji, aby muži předala obálku s dopisem a z podniku potom zase rychle odešla. Neměla vůbec v úmyslu s tyranem celý večer sedět u jednoho stolu.

K dopisu přiložila svou starou fotografii, aby si mladý muž oživil paměť a došlo mu, s kým má tu čest. “Omlouvám se, že s tebou dnes nemůžu povečeřet. Vzpomínáš na 8. třídu, když jsem byla tlustá a ty ses mi posmíval? Ne? Já ano. Následující tři roky jsem jedla méně než jedno jablko denně, tak jsem se rozhodla večeři vynechat,” napsala mu v něm.

Zdroj: Facebook / Louisa Manning

Připomněla mu, jak jí s partou jeho kamarádů nelichotivě nazývali mužatkou. Vyčetla mu, že se k ní dovede chovat jako k lidské bytosti jen teď, když ji považuje za dostatečně atraktivní na to, aby ji chtěl do postele. Pořádně ho zkritizovala a vysmála se mu.

Někdejší tyran se rozhodl Louisu opět zkontaktovat. Tvrdil jí, že se jen snažil udělat si na vysoké škole nové přátele a přiznal, že si zaslouží všechno, co mu vyčetla. Řekl Louise, že ví, že nemůže předstírat, že se to nestalo, ale nemůže ani změnit, kým kdysi byl. Také jí řekl, že jí upřímně přeje všechny její úspěchy a omluvil se. Louisa tak konečně po letech dostala od tyrana alespoň omluvu, ačkoli po omluvě by ne každý dokázal tyranovi také odpustit…

 

Zábava - další články

Doporučujeme