Do suši restaurace se vloupali nezvaní hosté. Policie na místě objevila dvojici tučňáků

31. července 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Wini Morris

Když novozélandští policisté vyjížděli ke vloupání do suši restaurace, zřejmě očekávali, že pachateli šlo v první řadě o peníze. Na místě je však čekalo roztomilé překvapení. Do podniku se totiž vloupala dvojice mlsných tučňáků, kteří hledali úkryt.

Na novozélandské policisty, kteří 15. července přijížděli k případu čekalo roztomilé překvapení. Vloupání do restaurace Sushi Bi ve Wellingtonu na Novém Zélandu měla totiž místo lidských kriminálníků na svědomí dvojka hladových tučňáků nejmenších. Ti si restauraci vybrali jako ideální místo k zahnízdění.

Poté, co byli na krátko zadrženi strážníkem Johnem Zhu, byli v brzkých ranních hodinách opět vypuštěni ve wellingtonském přístavu, jen kousek od restaurace. Tučňáci si však své plány odmítli rozmyslet a do restaurace se ještě téhož večera rozhodli vrátit. Nakonec byli vypuštěni do moře.

A couple of penguins have been released following temporary detainment by Wellington Police. ?The waddling vagrants…

Zveřejnil(a) Wellington District Police dne Neděle 14. července 2019

Tučňáci nejmenší nejsou v této oblasti ničím neobvyklým. Ačkoli se v tomto případě nikomu nic nestalo, tučňáci rádi klovou a mohou lidem i ublížit. Místní policisté proto občany varují, aby se k ptákům raději příliš nepřibližovali.

Zábava - další články

Doporučujeme