Dobří lidé ještě nevymřeli. Studentka se ocitla v krizi, dostalo se jí nečekané pomoci

17. května 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook

Lidská dobrota ještě nezmizela! Potvrdit to může studentka Ella Johannessen, která se dostala do tíživé životní situace. Pomocnou roku jí totiž nečekaným způsobem poskytl úplně cizí člověk. O svůj jedinečný příběh se podělila na sociální síti Facebook.

Když studentka z Londýna Ella Johannessen nasedla do vlaku na nádraží Kings Cross, byla pořádně vystresovaná a zoufalá. Její rodinu během krátké doby navždy opustil Ellin otec i oba jeho rodiče. Dívka navíc kvůli náročnosti studia nezvládala pracovat tolik jako dřív, čímž se dostala do finanční tísně. Aby mohla pokračovat ve studiu, musela se zadlužit.

Když nasedla do vlaku ve směru na Leeds, rozhodla se zavolat své matce. Potřebovala totiž zjistit, co se stalo se 35 librami (v přepočtu 1000 Kč), které jí měly přijít bankovním převodem. Zoufalá dívka matce vyprávěla, jak špatně na tom je a jak se obává o svou budoucnost. Pod náporem stresu se Ella úplně složila. Po emočním vypětí dívka usnula a probudila se až asi o půl hodiny později.

Co ale zjistila po probuzení, nikdo nečekal. Na klíně měla 100 liber ve dvacetilibrových bankovkách (cca 2800 Kč)! Neznámý dárce je ukryl pod ubrousek, aby nelákaly zloděje. Dojatá dívka se na místě štěstím rozplakala. Svůj příběh zveřejnila na sociální síti Facebook, přes kterou chtěla neznámému dobrodinci poděkovat. Poprosila, aby lidé její příspěvek sdíleli a její díky se tak dostaly třeba až k onomu dobrému člověku.

Zábava - další články

Doporučujeme