Fanoušek zachytil z okna natáčení filmu Joker. Takhle vznikala slavná scéna na schodech

21. ledna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: IMDB

Film Joker si dokázal získat jak fanoušky, tak kritiky. Jedním  z nejslavnějších momentů oceňovaného snímku je scéna točená na schodišti v Bronxu, při níž Joker tančí ve svém kostýmu a nechává se ovládnout psychickou poruchou. Jeden fanoušek měl přitom to štěstí, že mohl natáčení sledovat přímo ze svého okna a tančícího Phoenixe si nahrál na video.

Když se jeden z obyvatelů newyorské části Bronx podíval jednoho dne z okna, naskytl se mu skutečně kuriózní pohled. Na schodech dole totiž spatřil chlapíka v podivném oblečku, jak tančí, aniž by hrála jakákoli hudba.

Při bližším pohledu brzy zjistil, že je to ve skutečnosti herec Joaquin Phoenix a on se právě dívá na natáčení nového snímku s názvem Joker.

Pohotový newyorčan si scénku natočil ze svého mobilu. Nejspíš to bral jako prima kuriozitu, se kterou se chtěl pochlubit svým blízkým a přátelům. K jeho překvapení se však právě z této scény stal naprostý hit, tisíce fanoušků ji po celém světě napodobují a na obyčejné schody pod jeho oknem se nyní sjíždějí zástupy turistů.

Takhle slavná scéna vznikala:

Poté, co se video dostalo na internet, se okamžitě stalo virálem. Řada lidí ocenila, že se na svou oblíbenou scénu mohou podívat z úplně jiného úhlu pohledu.

Joaquin Phoenix si díky roli psychicky narušeného Arthura Flecka vysloužil hluboký obdiv mnoha fanoušků. Vidět ho ale tančit bez hudby, jako by se nechumelilo, určitě obdiv ještě prohloubilo.

A takhle to vypadalo ve filmu:

Zábava - další články

Doporučujeme