FOTO: Bezdomovec si chtěl koupit jídlo. Otřesný vzkaz na účtence pobouřil veřejnost

6. června 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Twitter

Obrovský šok čekal na nemajetného muže, který si v americkém řetězci prodávajícím smažená kuřecí křidélka objednal jídlo. Na účtenku mu totiž zaměstnanci napsali dost nelichotivý vzkaz. Celá kauza nakonec ale přece jen vedla k něčemu dobrému - aby společnost odčinila pochybení svých pracovníků, věnovala více než 800 křidélek útulku pro bezdomovce!

Nejmenovaný muž navštívil pobočku rychlého občerstvení Buffalo Wild Wings v Luisianně ve Spojených státech. Když si však objednal křidélka, netušil, že si tím způsobí velice nepříjemný zážitek. Na účtenku, která slouží jako vodítko pro kuchaře, totiž někdo napsal vzkaz, který by se dal volně přeložit jako “Pro odporného bezdomovce. Udělej to hnusné.”.

Muž byl z nálezu velmi vykolejený a v první chvíli ani nevěděl, jak reagovat. Hrubá slova se ho velmi dotkla a dokonce se mu z očí vykutálely slzy. Svůj nález ukázal i ostatním stolujícím a žena jménem Kailynn Weston (26) se rozhodla, že je potřeba jednat. Muž otevřeně přiznal, že skutečně je bezdomovcem a nemá kde bydlet. Weston ale připadalo naprosto nepřijatelné, aby se k němu zaměstnanci takto chovali.

Weston si vyžádala manažera, okamžitě si začala stěžovat a hrozila, že pokud nebudou provedeny patřičné kroky, řekne všem, co se stalo a aby tam už nikdy nechodili. Její akce měla okamžitý dopad. Několik zaměstnanců, kteří měli vzkaz na svědomí, byli rychle propuštěni a dotčený muž dostal poukaz na kuřecí křídla na celý rok zdarma.

Zákazník navíc dostal dárkovou kartu do Walmartu na nové oblečení, hotelový pokoj a řetězec věnoval několik set křidélek místnímu útulku pro bezdomovce. Netřeba říkat, že zejména tento bod kompenzace vyvolal velikou vlnu radosti. Nakonec si tak přízeň svých fanoušků získala společnost zpátky.

Zveřejnil(a) Kay Weston dne 29. květen 2018

Zábava - další články

Doporučujeme