FOTO: Cože?! Reakce téhle kočky na její těhotenství baví internet

22. května 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Grónská zima může být pro toulavá zvířata opravdu náročná. Když byla uprostřed dubna z ulic města Nuuk zachráněna mladá mourovatá kočička, okamžitě dávala v útulku všem najevo svou vděčnost. Z kočky, která dostala jméno Ulla, se brzy stala internetová hvězda. Byla totiž březí a její reakce na ultrazvuk dostane i vás!

Roční kočička jménem Ulla měla štěstí v neštěstí. Z mrazivých ulic hlavního města Grónska ji odchytila záchranná organizace a ona se tak brzy mohla rozvalovat v teple a užívat si přízeň a hlazení. Brzy však všechny pořádně překvapila. Zprvu hubená kočička začala rychle tloustnout v oblasti břicha a měnily se i její bradavky. Ošetřovatelé ji vzali na vyšetření na jedinou veterinární kliniku v Grónsku a nadále už nebylo pochyb, že má v břiše vrh koťátek.

Ulla pochopitelně není první březí kočka v Grónsku, přesto si ale dokázala získat spoustu internetové pozornosti. Ošetřovatelé totiž zveřejnili snímky kočky, když jí veterinář prováděl ultrazvuk, aby zkontroloval její mladé. Kočičí máma na nich nasadila několik naprosto nevěřících výrazů, jako by byla skutečně v šoku.

A sláva se Ulle vyplatila. Od čtvrtka už žije v nové rodině! brzy porodí v pohodlném prostředí a její chovatelé si nechají i všechny její potomky.

Zábava - další články

Doporučujeme