FOTO: Dívka (16) si 4 roky nestříhala nehty! Narostly přes 15 cm

6. dubna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Středoškolačka Simone žijící v Německu mezi svými spolužáky skutečně vyčnívá. Už čtyři roky si totiž nestříhala nehty na rukou a ty mezitím narostly do délky přesahující 15 centimetrů. Vedení školy s její podivností problém nemá, ačkoli dívka přiznává, že nemůže dlouho ručně psát, mívá potíže při tělocviku a na počítači píše jen s pomocí svých kloubů.

Šestnáctiletá Simone Taylor z Německa si své nehty naposledy ostříhala v dubnu roku 2014. “Neměla jsem v úmyslu nechat je narůst tak dlouhé, ale jak rostly, lidé mi je chválili a stávaly se čím dál víc součástí mě samotné,” přiznala dívka deníku The Sun.

“Během prvního roku jsem si vždycky říkala, že zítra už je ostříhám, ale nikdy jsem to neudělala,” popsala středoškolačka, jak všechno začalo. Původně ji prý inspirovala videa na Youtube, kde kosmeticky zdatné vloggerky popisovaly, jak se starat o krásné, dlouhé nehty. Po shlédnutí několika videí se prý Simone rozhodla nechat si ty své trochu narůst, což později vyústilo v neočekávaný výsledek.

#asif? #? #nails #nailart #nailsswag #nailslong #nailpolish #nailporn #nailsfetish #claws #claw #naturalnails #longnaturalnails #realnails #daggernails #cluelessnails #pink #pinknails #pinknailpolish #clueless #asif #nailslong

A post shared by Simone Christina Taylor ?? (@simone_christina_) on

Dnes používá vrstvy posilujícího laku na nehty a z nůžtiček má hrůzu. Celková péče o nehty ji prý pokaždé stojí tři hodiny života, a když je chce perfektně odlakovat, stráví s tím hodinu a půl.

Hodiny strávené kosmetickou péčí však nejsou jedinou změnou v jejím životním stylu. Její nehty jsou nyní tak dlouhé, že dívka nemůže správně držet pero nebo propisku a když má delší čas ručně psát, je to pro ni velmi bolestivé. To jí hlavně v období zkoušek ve škole komplikuje studium.

Dalším problémem je tělocvik. Simone nemůže hrát volejbal, basketbal ani nic podobného. “Učitelé tělocviku se mě pořád snaží přesvědčit, abych si nehty ostříhala. Nikdy se jim to nepovedlo, ale moje známky z tělesné výchovy jsou dost špatné,” přiznává školačka.

!New update on nailslong.com! ?? I'm not going to participate in 2017, so this probably going to be the last update on nailslong.com forever ? Click on the link in my bio to if you want to see it and vote for me. ❤ But don't worry, I'm going to keep sharing my pictures on Instagram and Facebook❣️? #girlwithclaws #nails #nailstagram #nailsoftheday #highheels #nailsandheels #pinkhighheels #pinkheels #cuteshoes #sexynails #daggernails #toomanyhashtags

A post shared by Simone Christina Taylor ?? (@simone_christina_) on

Potíže jí činí i další běžné úkony. Na počítači píše jen svými klouby a náročný úkol je třeba i každodenní sprchování. “Občas se mi nehty zaseknou do vlasů a musím být extrémně opatrná,” popisuje nástrahy všedních dní. Na druhou stranu na toaletě prý problém nemá, ačkoli se jí na to řada lidí vyptává.

Simone se tak zalíbily dlouhé nehty, že si nechává narůst i ty na nohou. Zatím nejsou tak extrémní jako ty na rukou, ale už i ony jsou neobyčejně dlouhé. Jak to asi dělá v zimě, když nemůže chodit v sandálech?

Here's a recent picture of my toenails because many people asked me to post one. Hope you like it! ❤️ (if you don't like feet, pls ignore this post?) . . . . . #highheels #pleaser #pleaserheels #pleasershoes #redhighheels #roses #red #shoes

A post shared by Simone Christina Taylor ?? (@simone_christina_) on

Zábava - další články

Doporučujeme