FOTO: Dívku v cukrárně urazili kvůli nadváze! její reakce baví internet

8. dubna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Bored Panda

Když dívka jménem Vega Blossom z USA vkročila do cukrárny, musela si vyslechnout dost nelichotivý komentář. Vega totiž nepatří mezi nejštíhlejší dívky a jiná zákaznice vyjádřila dost nevybíravě obavu, aby náhodou nevykoupila všechny košíčky. Studentky se nejprve poznámka hořce dotkla, pak ale přistoupila ke skvělé reakci.

Každý, kdo má nějaké to kilo navíc, moc dobře ví, jaké to je bojovat se svým sebevědomím. Velmi těžce často nesou kritiku svého těla dospívající dívky, protože kolem sebe všude vidí vyhublé modelky a přitom si teprve vytvářejí nějaký pocit vlastní hodnoty.

Ať už jde ale o kohokoli, vždycky by měla být na prvním místě slušnost. Když přišla devatenáctiletá studentka Vega Blossom ze Spojených států do cukrárny, slušnost jedné z dalších přítomných žen však naprosto chyběla.

Cukrárna na internet pověsila výzvu, že všechny výrobky prodává s velkou slevou, protože ještě ten den končí svůj provoz. Vega přišla do podniku a stoupla si do fronty. Před ní byla žena, která si objednávala dort a její objednávka trvala poměrně dost dlouho. Žena, která ve frontě stála za Vegou, z toho byla očividně rozladěná a hlasitě situaci komentovala.

Studentka se rozhodla netrpělivou ženu ignorovat, ta ale udělala něco, co dívce tento úkol o dost ztížilo. Když paní s dortem konečně odešla, prohlásila žena za Vegou ke svým přátelům: “Konečně! Teď jenom doufejme, že ta tlustá k*áva nevykoupí všechny košíčky!” 

Mladá dívka si jich původně chtěla koupit šest, po téhle poznámce však změnila názor. Komentář se jí dotkl a v první chvíli jí bylo do breku. Pak ale sebrala odvahu ke geniální reakci. Studentka totiž skutečně koupila úplně všechny košíčky, které v cukrárně ještě zůstaly. Celkem jich bylo 20.

Vega tak zaplatila v přepočtu přes 1000 korun jen za košíčky. O svůj sladký nákup se následně rozdělila se svými kolegy, přáteli i rodinou a všem také řekla, co ji k němu v první řadě vedlo. Příběh se dostal na internet a ačkoli se našli i tací, kteří neváhali Vegu dál urážet, většina lidí ji podpořila a její reakci pochválila.

Zábava - další články

Doporučujeme