FOTO: Koťátko bez domova skočilo na cyklistku! Rozhodla se ho adoptovat

27. března 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: @MADISON_M_KELLY

Když se mladá žena jménem Madison Kelly účastnila cyklistického závodu na jihu Chicaga v USA, nevyhrála sice první  cenu, přesto si domů odnesla jedinečnou památku. Krátce po závodu si ji totiž vybralo koťátko bez domova za svou novou kočičí mámu. A odmítalo změnit názor!

Madison Kelly závodila s ostatními cyklisty v Chicagu v Illinois v USA. Když dorazila do cíle, spatřila skupinu svých kolegů, kteří se kolem něčeho shlukli a něco řešili. Přistoupila tedy blíž a zjistila, že našli koťátko.

Jakmile se Kelly dostala dostatečně blízko, kotě na ni vyskočilo a vylezlo jí na ramena. Tam se mu zjevně velmi líbilo, protože se odmítalo pustit. Cyklistka, která již měla doma jednu starší kočku, se proto mláděte nemohla s čistým svědomím vzdát a rozhodla se přinést si ho domů.

Kelly malou kočičku pojmenovala Puig, což v latině znamená podium a v katalánštině šplhat. “Jakmile jsme se dostaly do dodávky, schoulila se mi na klíně a začala příst,” vzpomínala s úsměvem pro server Pawpulous. Chovatelka také přiznala, že si Puig s její starší kočičkou Kitsy dobře sedly.

Devatenáctiletá Kitsy však zanedlouho zemřela a Kelly se rozhodla, že Puig pořídí nového kamaráda. Po své předchozí zkušenosti si vybrala opět adopci opuštěného koťátka. Kočička, která dostala jméno Waffle, se potom rychle stala neoddělitelným parťákem hravé Puig.

Zábava - další články

Doporučujeme