FOTO: Strašidelné! »Živý Ken« Rodrigo Alves se mění v děsivou loutku

8. července 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / rodrigoalvesuk

Rodriga Alvese (35) nikdo nezná jinak než jako »živého Kena«. Aby se přiblížil vysněnému vzhledu, utratil již obrovské sumy peněz a podstoupil desítky plastických operací. O svém životě také moc rád informuje fanoušky na sociálních sítích. V poslední době si ovšem utrhl pořádnou ostudu. Zveřejnil fotografii, na které už více než člověka připomíná břichomluveckou loutku.

Asi nikdo nečeká, že by se kontroverzní celebrita Rodrigo Alves jednoho dne objevil na veřejnosti a vypadal naprosto normálně. Tento muž se zkrátka v davu neztratí a ostatně to ani nechce. Mnohem raději je, když k sobě pozornost poutá už na dálku.

A to se mu opět povedlo. Světová média si všimla jedné fotografie, kterou hrdě zveřejnil na svém instagramovém účtu. Rodrigo je na ní uvnitř typické anglické telefonní budky, ovšem vypadá ještě uměleji, než kdy předtím. Někteří ho dokonce přirovnávají k děsivé břichomluvecké loutce z hororu Zlověstné ticho. Je ještě vůbec živý?

Sto cercando una buona scuola a Milano per imparare l'italiano e tornerò per cinque settimane di lezioni intensive #rodrigoalves #kenumano #domenicalive @barbaracarmelitadurso

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

Zábava - další články

Doporučujeme