FOTO: Svatbu novomanželům pokazil tragický potrat. Reakce ženicha vás dojme

14. července 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Al a Jen Fergusonovi se sice poprvé brali už před lety, tehdy však jejich svatbu tragicky zabarvil nedávný potrat, který Jen prožila. Ztráta očekávaného miminka s manželi tehdy pěkně zamávala. Al ale nehodil flintu do žita. Když se jim později narodil zdravý syn, rozhodl se Al Jen překvapit a svatbu si mnohem šťastněji zopakovat!

Když se Al a Jen Fergusonovi z Velké Británie před lety brali, na první pohled šlo o překrásný obřad. Všechno bylo tak, jak mělo, a novomanžele obklopovali nejbližší. Bohužel, jedna věc dokázala z celé události vysát skoro všechno štěstí.

“Na naší první svatbě 31. dubna 2013 jsem měla zlomené srdce,” svěřila se Jen Ferguson britskému listu The Sun. “Byli jsme spolu šest měsíců, když mě Al požádal o ruku. Těšili jsme se na svatbu a zarezervovali jsme si svatbu později toho samého roku. Šest týdnů před naším velkým dnem jsem zjistila, že jsem těhotná,” vzpomíná Jen.

Ze zprávy měli oba snoubenci obrovskou radost. Bohužel, jen čtrnáct dní před svatbou o své dítě přišli. Jen byla v 11. týdnu těhotenství. Ztráta nenarozeného potomka pak oba velmi zasáhla.

Život šel ale dál a dva roky od potratu donosila Jen zdravého chlapečka Teda. A jak se blížily její 40. narozeniny, přišel Al s dojemným nápadem. Pět let po první svatbě totiž úplně tajně uspořádal druhou. Tentokrát takovou, kterou si Jen skutečně užila.

“Jen si zasloužila krásný svatební den, tak jsem se ujistil, že se tak stane. Moc ji miluji,” vyjádřil se stručně k dojemnému gestu otec od rodiny. “To, že Al udělal ze všeho toho smutku úplně nový začátek s novou svatbou, to je výjimečné. Ukazuje to, proč jsem si přála, aby byl můj manžel,” dodala šťastná nevěsta.

Zábava - další články

Doporučujeme