Galerie, co vás rozesměje: Tyhle kočky jsou jako lidi! Ve které se vidíte?

10. července 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: BuzzFeed, Reddit, Twitter

Kočky jsou nám někdy skutečně blízké. Ostatně říká se, že jaký pán, takový mazlíček... Přinášíme vám galerii micek, které věrně kopírují lidské chování. Poznáte v nich sami sebe, když se vám nechce do práce, nebo když zrovna nemáte náladu na ostatní lidi?

Mazlíčci někdy dovedou člověka pěkně překvapit. Občas udělají něco lidského, ať už je to reakce na konkrétní událost nebo třeba grimasa. Nás páníčky tím většinou dokonale pobaví. Tyhle kočky jejich majitelé zachytili, jak věrně kopírují lidské chování.

“Když jen tak odpočíváte a najednou si vzpomenete, že včely vymírají alarmujícím tempem,” připsala k této fotografii její autorka. Výraz zachycené kočky skutečně vypadá, jako kdyby si zrovna vybavila něco šokujícího nebo děsivého. Taky se vám občas z čista jasna vybaví například to, co jste zapomněli udělat?

“Já v listopadu vs. já v prosinci,” napsala autorka k této fotce. Se svou kočkou se plně ztotožnila… Oblíbená spací polohy této kočky skutečně připomíná leckterého člověka po dlouhém dni v práci.

“Když mě poprvé poznáte vs. když se osmělím…” popsal autor svou fotografii. Také on se našel ve svém mazlíčkovi. Roztomilý výraz černé micky skutečně působí trochu stydlivě.

Zábava - další články

Doporučujeme