GALERIE: Máma tří dětí vyrábí ty nejšílenější vánoční svetry! Nosili byste je?

25. prosince 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Etsy

Šílené svetry patří k Vánocům stejně, jako stromečky nebo vánoční cukroví. Tyhle svetry však strčí nějaký obyčejný obrázek stromečku nebo soba hravě za klobouk. Zdobí je totiž nepřeberné množství blyštivých a plyšových dekorací. Vzali byste si je na vánoční večírek?

Některá povolání bývají kurióznější, než jiná. Podobné živobytí jako tato žena z Floridy však možná nemá vůbec nikdo na světě. Deb Rottum (48) si totiž vydělává tvorbou a prodejem těch nejšílenějších vánočních svetrů.

Co začalo jako zábavný koníček dnes přitom bez problémů uživí celou rodinu. O její originální výtvory je totiž takový zájem, že z tržby žije po celý rok. Deb je navíc matka samoživitelka, která vychovává tři děti.

“Je to celé ‘one girl show’ – sama si sháním ozdoby, sama svetry navrhuji i vytvářím a sama je i rozesílám po světě,” svěřila se Deb serveru Daily Mail. “Jsem samoživitelka, takže se opravdu spoléhám na příjem ze svých svetrů. Nyní ještě více, než dříve, protože je to můj hlavní byznys,” přiznala.

“Mám teď více konkurence, protože to může dělat každý. Lidé si ale myslí, že stačí na svetr umístit hromadu dekorací. Vezmou lepicí pistoli a hromadu harampádí. Každý může na svetr naskládat hromadu harampádí, já jsem ale pyšná na své kompozice. Jsou dekorativní a pěkné,” uvedla Deb.

Zábava - další články

Doporučujeme