GALERIE: Mistryně převleků! Dívka se dokonale mění v komiksové a filmové postavy

1. dubna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

V dnešní době existuje spoustu komiksových a filmových nadšenců, kteří se na obrovských srazech převlékají za své oblíbené postavy. Jen málokdo to však dovede tak dobře, jako tato dívka z Austrálie! Její nepochopitelné přeměny jsou skutečným uměním.

Tahle dívka by se klidně mohla živit jako filmová maskérka nebo herečka. Nicha z Austrálie má totiž neuvěřitelný talent přivést smyšlené postavy z filmů, seriálů nebo komiksů k životu. Dívka je nejen mistryně kosmetického umění, ale dokáže také stvořit do detailu přesné a přesvědčivě vypadající kopie náročných filmových kostýmů.

"You're afraid… that you will never be as strong as Darth Vader" Is anyone else shipping Rey and Kylo or is it just me?! ? But Finnnn omg I just want them all to be a big happy family ? Epic shot by @volkphotographyy #rey #reycosplay #cosplay #epiccosplay #starwars #starwarscosplay #badasscosplay #thelastjedi #tlj

A post shared by Nichameleon (@nic_the_pixie) on

Pro Nichu je to zatím jen koníček, už teď ji však na jejím Instagramovém profilu sleduje 117 tisíc lidí a při takovém počtu fanoušků není na sociálních sítích těžké si něco vydělat. Nicha tam zveřejnila fotografie, na kterých dokonale ztvárňuje například Katniss Everdeen ze série Hunger Games, Daenerys Targaryen ze Hry o trůny, Violet Parr z animovaného filmu Úžasňákovi, Jessie z Pokémonů nebo Batmanovu sokyni Harley Quinn.

Zábava - další články

Doporučujeme