GALERIE: Mladík skončil v práci a vyrazil na cestu kolem světa. Své matce posílá originální pozdravy

2. září 2018·Zábava·Lukáš Vaněk

Zdroj: Jonathan Kubben Quiñonez, Mom, I´m Fine (Facebook)

27letý Mexičan se rozhodl skončit v práci a procestovat celý svět. Proti ale byla jeho matka, která o něj měla strach. Syn jí však z každé destinace posílá originální pozdrav, že je v pořádku.

Jonathan Kubben Quiñonez pracoval v Bruselu jako obchodní konzultant. Jednou si však řekl, že zkusí procestovat celý svět. Mělo to však háček, musel to oznámit své temperamentní mexické matce, která jej nechtěla nikam pustit.

Ať je vám kolik tolik a tolik let, pokud máte latinsko-americkou matku a vášeň pro cestování, musíte najít způsob, jak dát své matce vědět, že jste v pořádku,” napsal 27letý muž na svém Instagramu. “Tohle je můj způsob,” pokračoval.

V každé destinaci, kterou Jonathan navštíví, si najde chvíli a pomocí cedule s nápisem Mom, I´m Fine (Mami, jsem v pořádku) dává své matce najevo, že se mu nic nestalo a že se má na cestě po zeměkouli dobře. Zatím navštívil například fotbalové mistrovství světa v Rusku, potápěl se na dno oceánu, vyfotografoval se hvězdným fotbalistou Cristianem Ronaldem nebo se objevil i v Japonsku.

Své dobrodružství zveřejňuje na Instagramu, o kterém dříve neměl ani tušení, jak funguje. “Všechno je to nové. Je to bláznivé,” uvedl Jonathan pro ABC News.

Zábava - další články

Doporučujeme