GALERIE: Nový trend v oblasti tetování! Lidé si nechávají zdobit nehty

14. dubna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Needle Nails

Ve světě módy panuje nový trend. Jsou jím tetování umístěné na nehtech na rukách a tato originální procedura prý překvapivě vůbec nebolí. Praxi začali dva přátelé z Los Angeles a novinka okamžitě získala na popularitě.

“Nedokážu vyjít ze dveří, aniž bych si neponičila lak na nehtech,” přiznala Ambie Stapletonová z Los Angeles slavnému módnímu časopisu Vogue. Před několika měsíci založila se svým kamarádem, tatérem Christianem Boydem, unikátní byznys jménem Needle Nails.

Poté, co zaregistrovali sérii miniaturních tetování umělce s přezdívkou JonBoy, napadlo je totiž vyzkoušet potetovat drobnými motivy lidské nehty. Ambie se nabídla jako pokusný králík svému kamarádovi a oba se do nové techniky okamžitě zamilovali.

Když Stapletonová přijela do Paříže na Fashion Week, její potetované nehty vzbudily mezi lidmi vlnu pozornosti. Lidé se jí začali vyptávat, jak je to udělané, kdo jí to dělal a kde se dá podobná služba objednat. Stapletonová a Boyd rychle pochopili, že by z toho mohl být dobrý byznys.

[[ STROKES ]] . . . . . . . . . . . #tattoo #tattoofingernails #tattoos #tattoonails #needlenails

A post shared by [[ NEEDLE NAILS ]] (@needlenails) on

Procedura je prý překvapivě zcela bezbolestná. Stapletonová ji přirovnává k vibracím masážního křesla. Jehla totiž proniká pouze mělce pod povrch nehtu, který sám o sobě neobsahuje nervové receptory. A pokud si svůj motiv za pár týdnů rozmyslíte, nemusí vás na rozdíl od klasického tetování vůbec děsit, že s ním budete žít do konce života.

Tetování totiž vydrží jen tak dlouho, dokud postupně celé neodroste spolu s nehtem. Můžete tak vždy jednou za čas vyzkoušet něco úplně nového. A když se vám to přestane líbit ještě před tím, než nehet zcela odroste, vždycky si vzorek můžete jednoduše přelakovat.

 

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme