GALERIE: Tahle fenka vás dostane! Výstřední pitbullka baví svět

27. února 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Bored Panda

Leela je asi ta nejpodivnější pitbullka na světě. Její excentrická povaha vás dostane! Fenka například odmítá ležet na podlaze jako normální pes. Aby se jí odpočívalo pohodlně, musí mít všechny čtyři nohy ve vzduchu.

Leela běžně zaujímá tak krkolomné pozice, že ji její majitelé raději nechali prohlédnout veterinářem, jestli má skutečně tělo v pořádku. Odborník však potvrdil, že fenka žádné potíže nemá. Její svaly i kosti všech končetin jsou naprosto v pořádku a podivné pozice jsou tak jen výstředností, kterou si zvíře oblíbilo.

Aby mohla Leela v klidu ležet na podlaze, musí mít totiž všechny nohy ve vzduchu. Když sedí, zadní nohy jí běžně trčí dozadu, místo toho, aby je vedle těla měla přirozeně složené na zemi. A když chce usnout, potřebuje si o něco zaklínit hlavu a překrýt se dekou, aby jí bylo hezky teploučko.

Na teplo si pitbullka potrpí i během procházek. Ačkoli většina psů nemá problém ani se sněhem a páníčci je kolikrát musí nutit, aby se nechali trochu obléct, Leela bez pořádného vybavení odmítá opustit dům. Potřebuje teplou bundu a dokonce i čepici. Fenka totiž naprosto nesnáší, když je jí zima na uši.

Její uši jsou taky trochu neobvyklé. Protože jí jedno v minulosti kdosi pochroumal, má Leela jedno ucho vzhůru jako periskop a druhé sklopené k zemi. Od té doby má prý navíc nedůvěru k Mexičanům.

 

Zábava - další články

Doporučujeme