GALERIE: Téhle ženě je přes 70! Nalezla elixír věčného mládí?

14. října 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Jistě znáte oblíbenou frázi, že věk je jenom číslo. Tato dáma je toho rozhodně důkazem. Susan Lucci (71) je totiž ročník 1946, ačkoli by jí to na první pohled hádal opravdu málokdo!

Susan Lucci sice 23. prosince oslaví již 72. narozeniny, ze svého věku si však nic nedělá. Američanka, která se v životě živila jako herečka, si totiž po boku svého manžela Helmuta Hubera, za kterého se provdala v roce 1969, užívá důchodu takříkajíc na plné pecky.

View this post on Instagram

Off to Toronto—so excited to present my Pilates Pro Chair in Canada!!! Sold out last visit—looking forward to bringing this amazing total body workout to Canadian Shopping!!!???????????? #wellness #fitness #strength #balance #posture #flexibility #energy #stamina #confidence

A post shared by Susan Lucci (official) (@therealsusanlucci) on

Lucci vychovala dvě děti, Lizu Huber a Andrease Hubera. V současnosti již sice moc nehraje, své fanoušky však přesto neztrácí. Navzdory seniorskému věku je totiž aktivní na sociálních sítích. Rozdává tipy, jak správně cvičit a zveřejňuje působivé snímky z večírků, dovolených a večeří. Jen na Instagramu ji v současnosti sleduje přes 90 tisíc lidí. Prohlédněte si naši galerii! Hádali byste jí její věk?

Zábava - další články

Doporučujeme