GALERIE: Tenhle muž vás dostane! Na paškál si bere celebrity

3. června 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

44letý inženýr z Indie si v internetové říši získal skoro tři miliony fanoušků. Jak to udělal? Muž ve středním věku se toho totiž nebojí a pravidelně si dělá srandu jak sám ze sebe, tak ze slavných osobností showbusinessu. A na to lidé slyší!

Muž vystupující na internetu jako Just Sul má na svém Instagramu již 2,7 milionu sledujících a na facebookové stránce přes 30 tisíc lajků. Lidé se zkrátka nemůžou nabažit pohledu na obtloustlého Inda, který paroduje slavné krásky a krasavce.

Sul se v civilním životě živí jako inženýr a na první pohled je to typický táta ve středních letech. Tento nenápadný muž se ovšem umí v životě pořádně pobavit. Natáčí zábavná videa, na kterých si střílí z celebrit, nebo imituje jejich seriózně míněné snímky. Sám sebe nebere příliš vážně a je na něm vidět, že ho pop kultura prostě baví.

Instagram vs. real life ? did you guys watch part 2? ? —————————————————————— #kylie #jenner #kyliejenner #pregnant #kardashian #kardashians #kimkardashian #funny #vine #comedy #wow

A post shared by Sul (@justsul) on

Zábava - další články

Doporučujeme