GALERIE: Tihle lidé se snažili prodat zrcadlo. Místo toho teď baví internet

26. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Lidé dnes na internetu prodávají kde co. Je to snadné, rychlé a máte větší šanci, že si vaši věc někdo koupí, protože se o něm více lidí dozví. Jak ale na internet vyfotit zrcadlo bez toho, aniž by všichni zájemci viděli vaši tvář a celý váš byt? Podívejte se na galerii těch nejvtipnějších fotek z inzerovaných zrcadel!

Když se potřebujeme zbavit něčeho, co už se nám nehodí, nejlepší je samozřejmě zkusit to prodat. V době internetu není nic snadnějšího, než daný předmět párkrát vyfotit a s požadavkem na cenu ho umístit na síť. Existují ale předměty, které tento jednoduchý úkol už ze své podstaty činí podstatně náročnější.

Jsou jimi právě zrcadla. Nestojí málo a mnohé z nich by byla velká škoda jen tak vyhodit. Při pokusu prodat je přes internet ale musí majitelé vymýšlet psí kusy, aby na fotce nebyl celý jejich odraz a nebo detailní výhled na jejich byt. Strategie prodejců se různí.

Někteří se kroutí ve všemožných úhlech, aby v odraze byla jen jejich ruka, jiným je to jedno a s fotkou zrcadla nabídnou i pohled na svou tvář a existují i tací, kteří se záměrně pokouší kupujícího odrazem pobavit. Prohlédněte si vtipnou galerii z internetových bazarů!

Zábava - další články

Doporučujeme