GALERIE: Tihle snoubenci své pejsky vážně milují! Ovládli celou jejich svatbu

19. února 2018·Zábava·Karolína Stránská

Zdroj: Bored Panda / Into the story

Každý, kdo někdy měl nějakého domácího mazlíčka ví, jak se kolem nich postupně obtočí celý nás život. A výjimku netvoří ani ty nejdůležitější okamžiky! Tyhle páry se rozhodly, že své psí miláčky nehodlají vynechat ani ze své svatby. Podívejte se na kreativní způsoby, jak chlupáče neopomenout!

Mnoho párů vstupuje do manželství spolu s mazlíčky, které si před obřadem pořídili. Pro leckoho je společné zvíře v podstatě předstupeň před založením rodiny. Čtyřnozí miláčci však nejsou o nic méně součástí rodiny, než lidští příslušníci. A když se táta a máma konečně berou, nemůžou u toho chybět!

Například Gil a Luna to vyřešili po svém. Své psí miláčky, velšského Pembroke corgiho Einsteina (3) a křížence mopse a Jack Russel teriéra Chimneyho (10), pochopitelně nechali pěkně načesat a ostříhat. Jen s tím se ale nespokojili. Na svatební dort umístili figurky ženicha, nevěsty i obou psů.

Jakkoli to však může znít nezvykle, nejsou ani zdaleka jediní. Svateb, kde se do centra pozornosti dostávají i společní chlupáči obou novomanželů přibývá a množí se i nové a nové originální způsoby, jak toho dosáhnout. Podívejte se na roztomilou galerii!

Zábava - další články

Doporučujeme