Tohle je originální žádost o ruku! Muž se s prstýnkem vyfotil sám

23. prosince 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Reddit

Neznámý muž se na webových stránkách Reddit pochlubil se záplavou selfíček, která vyfotil se svým zásnubním prstenem, ještě před tím, než požádal svou přítelkyni o ruku. Nejvtipnější na tom je, že svou nic netušící partnerku nenápadně zahrnul do všech fotek také!

Tenhle pár bude mít na své zasnoubení velkou spoustu vzpomínek v podobě společných fotografií. Místo profesionálních, krásně naaranžovaných snímků však budou vzpomínat nad záplavou vtipných selfíček, přesně v duchu moderní doby.

Nejmenovaný muž se totiž na internetu pochlubil s fotkami, na kterých je zvěčněn prsten, se kterým požádal svou dívku o ruku. Ta je přitom na všech snímcích spolu s prstenem, a přece vůbec nic netuší. Její partner totiž strávil celý víkend tím, že šperk nosil všude s sebou a tak trochu ji s ním pronásledoval. Zřejmě chtěl prstýnek s jeho budoucí majitelkou trochu seznámit…

Nakonec se odhodlal a svou otázku vyřkl nahlas. Naštěstí pro něj dívka souhlasila a prsten se tak po dlouhém těšení konečně dostal na její ruku. Zasnoubení pak odhalili i všem přátelům a pomohly jim k tomu právě legrační fotografie. Nutno dodat, že mladý zrzek při své žádosti skutečně projevil vysokou dávku kreativity.

Zábava - další články

Doporučujeme