GALERIE: Třpytivé zadky jako letní trend pro letošní rok! Co na ně říkáte?

12. května 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

V době masové popularity sociálních sítí se nejrůznější trendy šíří snáze, než kdykoli v historii. V roce 2017 patřila v některých místech světa mezi žhavé módní výstřelky ženská ňadra pokrytá pouze třpytkami. Letošní sezóna se trochu liší. Tím správným lookem má být lesknoucí se zadek!

V posledních letech se možnosti módy a stylu otevřely skutečně do široka. Na celém světě se objevuje spousta nejrůznějších lidí, kteří zpochybňují zažité standardy krásy a co bylo ještě nedávno zcela nemyslitelné, to je dneska na některých místech moderní.

Zejména v teplých a otevřených částech světa byl hitem loňského léta skutečně odvážný model. Mladé ženy a dívky totiž natíraly svá ňadra pouze třpytkami a bradavky přikryly nalepovacími ozdobami. Trend třpytivých prsou byl oblíbený hlavně na letních festivalech.

Co bylo ovšem moderní loni, to je letos už překonané. Nejnovějším hitem, který pozvolna nastupuje již od počátku léta, jsou totiž třpytivé zadečky. Mladé dívky se tak předhánějí, která na sociální síť zveřejní lepší fotografii a dokonce takto “vystylizované” chodí i na veřejné akce.

Zadek vymáchaný ve třpytkách může být na první pohled estetický, přináší s sebou však nepopiratelné praktické potíže. Co se stane, pokud si s touto ozdobou někam sednete? A jak tyto dámy chodí na záchod?

A nejsou to jen praktické problémy, které dívky sužují. Odhalená ňadra nebo zadečky mohou přitahovat nevyžádanou pozornost. Někteří jedinci postrádající respekt se nemusí spokojit jen s pouhým pohledem a mohou se dívek bez jejich svolení začít dotýkat. Přesně to se stalo Madeline Anello-Kitzmiller na hudebním festivalu na Novém Zélandu. Mladá žena se však zachovala zcela pohotově, nenechala se rozhodit, za mužem se rozběhla a pořádně mu nabančila. Podívejte se na video!

UPOZORNĚNÍ: Video nemusí být vhodné pro děti.

Zábava - další články

Doporučujeme