GALERIE: Žena nafotila erotické snímky s babičkami! Co na ně říkáte?

28. května 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Tyhle babičky se toho nebojí! Fotografka Chrissy Sparks už léta fotí nejrůznější ženy v retro stylu pinup. Jednoho dne si uvědomila, že ženy nad 55 let tvoří jen velmi malý vzorek její klientely a bylo jí to trochu líto. Proto přesvědčila několik babiček a s pomocí fotografií je proměnila ve svůdné bohyně.

Chrissy Sparks pracuje pro studio DollHouse Photography. Její práce se specializuje na více či méně lechtivé snímky ve stylu pinup, který byl tolik oblíbený ve 40. letech minulého století. Chodí za ní nejrůznější ženy všech možných tvarů a typů, ale jednoho dne Chrissy došlo, že drtivé většině je 20 – 40 let.

Zjistila, že ženy starší 55 let tvoří pouhých 5 % jejích klientek a to ji trochu zamrzelo. Přeci jen, smysl její práce spočívá v dokazování všem ženám, že mohou být krásné a sexy jako modelky na plakátech. Proč by z toho měly být starší ženy vynechané?

Chrissy se proto rozhodla pro nový projekt a nafotila sérii snímků výhradně se staršími ženami. Podařilo se jí přesvědčit několik odvážlivkyň, díky kterým se fotografka může pochlubit skutečně unikátním výsledkem. A figurantkám se jistě alespoň o trochu zvedlo sebevědomí! Co na ně říkáte?

Zábava - další články

Doporučujeme