Legendární reklama na Kofolu: Podívejte se, jak malá holčička vyrostla do krásy

24. listopadu 2020·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Vánoční reklama Kofola -Sandra Flemrová (4) (Foto: Kofola.cz)

Nejznámější vánoční reklama v Česku je zaručeně ta na Kofolu. Většina národa by si  svátky bez děvčátka, co chce vidět zlaté prasátko, nedokázala představit. Kofola ji nasazuje do vysílání každý rok a zatím s náhradou nepřišla. Z holčičky, která říká legendární větu "Nene, já nemusím, já už ho vidím." je už dospělá žena.

Sandra Flemrová (19) se během jednoho dne, kdy společnost Kofola šla s reklamou na trh stala hvězdou. Reklamu si lidé napříč generacemi oblíbili a proto se dodnes v televizi drží. V té době ji byly pouhé čtyři roky. Informovalo o tom eXtra.cz.

Tatínek jde v proslulém spotu s holčičkou lesem a vykládá jí o tom, co všechno musí udělat, aby večer viděla zlaté prasátko. Dojdou ke stromečku, který začne muž kácet. Následně se ho Sandra ptá “A bude mít ty velký zahnutý zuby nahoru?” a tatínek ji povzbuzuje, že když vydrží tak bude. V ten moment holčička prohlásí legendární větu “Nene, já nemusím, já už ho vidím,”a dávají se na útěk před divočákem.

Reklama dokáže lidi rozesmát opakovaně i po 15 letech. Točila se v lese u Mladé Boleslavi. Tou dobou sníh ještě nebyl. Z toho důvodu si štáb vyrobil umělý. Tatínka Sandry si zahrál známý herec Josef Polášek, kterého můžete znát z filmu František je děvkař, Protektor nebo ze seriálu Vyprávěj.

Podle eXtra.cz Sandru pak několik let oslovovali lidé na ulici, aby se s nejroztomilejším děvčátkem vyfotili. Dnes je z ní už dospělá žena a posuďte sami, že ji to moc sluší!

Foto: Facebook.com/eXtra.cz

Zábava - další články

Doporučujeme