GALERIE: Žralok? Exploze? Tohle jsou ty nejšílenější svatební fotky!

12. dubna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Když se řekne svatba, většina z nás si představí kostel nebo radnici, důstojně oděné svatebčany, nevěstu v krásných šatech a ženicha v obleku. Rozhodně se nám jako první nevybaví obrovský transformer nebo útočící žralok. Někteří lidé mají však představu zcela odlišnou! Podívejte se na galerii těch nejšílenějších svatebních fotografií z Ruska.

Svatební den je pro většinu lidí plný stresu, silných emocí a nervozity z velkého životního kroku. Významná událost bývá dlouho plánována a novomanželé často neponechají vůbec nic náhodě. Některé nevěsty jsou svým velkým dnem tak posedlé, že musí mít perfektně naaranžovaný i každý kvíteček z květinové výzdoby.

Najdou se ale i tací, kterým zřejmě svatební akt připadá příliš nudný a tak si ho chtějí trochu ozvláštnit nějakou tou akcí. Na svatební fotky, které obvykle zachycují zcela předvídatelné věci, si některé páry přidávají takové podivnosti, jako jsou kentauři, nadpřirozené schopnosti, vybuchující kostel nebo žralok, který na novomanžele vyskakuje z moře.

Pokud máte špatný den, tahle galerie vás určitě pobaví! Prohlédněte si sbírku těch nejujetějších fotografií různých ruských novomanželů, jejichž představy o dokonalé svatební atmosféře vás dostanou do kolen.

Zábava - další články

Doporučujeme