Harry Potter se vrací! Jedna ze zahraničních televizních platforem chystá seriálové pokračování

30. ledna 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Chystá se seriál Harry Potter (Foto: Twitter filmovygurucz)

Velký návrat na televizní obrazovky chystá známá sága o kouzelníku Harrym Potterovi. Studio Warner Brothers oznámilo, že vytváří seriál pro platformu HBO Max. Teprve je vše na začátku, přesto jsou fanoušci světa čar a kouzel ze zprávy nadšení.

Fanoušci Harryho Pottra mohou slavit. Seriál vznikne pod taktovkou známého filmového studia WernerMedia a dostupný bude na platformě HBO Max. Aktuálně je podle Hollywood Reporter  jeho tvorba na samotném začátku.

Zatím není jasné, kdo se ujme scénáře a režie. Dohody mezi umělci se budou teprve tvořit. HBO také nic oficiálně nepotvrdilo. “Ve studiu ani na streamovací platformě není vyvíjen žádný seriál Harry Potter,” uvedla společnost v prohlášení.

Podle informací zahraničních médií HBO Max se tímto krokem bude snažit konkurovat ostatním značkám. Z toho důvodu sází na osvědčený formát. Což sága o kouzelníkovi bezpochyby je. V minulosti filmy celosvětově vydělaly přes sedm miliard dolarů.

Zvažuje se i varianta, že by se mohl v seriálu objevit dospělý Harry Potter a další postavy, které figurují například ve hře Harry Potter a prokleté dítě, která měla premiéru v březnu 2016. Nechme se tedy překvapit a uvidíme, co všechno tvůrci vymyslí.

 

Zábava - další články

Doporučujeme