Hybaj do školy. Vtipná máma na fotce dokonale vystihuje, jak se cítí rodiče na konci léta

2. září 2019·Zábava·Karolína Stránská

Vodní pistole, tábory a sranda s partou kamarády. Letní prázdniny jsou nejlepší období roku. Alespoň pro některé. Jiní už toužebně vyhlížejí začátek školního roku jako tahle máma, jejíž fotka pobavila svět.

Jena Willinghamová žije se svým manželem a třemi dětmi v Alabamě. Minulý týden začala jejím ratolestem znovu škola a Jena se tento den rozhodla oslavit vtipnou fotkou, která ale nemá moc společného s roztomilými, naaranžovanými snímky prvňáčků.

„Poprvé za jedenáct let mi z domu zmizí všechny děti. Potěšila mě představa toho klidu. Člověk se s nimi nezastaví,“ uvedla v rozhovoru pro web BuzzFeed Jena.

Fotka, kterou maminka sdílela na svém facebookovém profilu, se okamžitě stala senzací a vysloužila si komentáře od mnoha dalších, podobně unavených rodičů.

„Tohle je ta nejlepší fotka prvního školního dne, kterou jsem kdy viděla,“ uvedla jedna z komentujících.

„Přesně se trefuješ do toho, co si mnohé z nás myslí, jen se to neodvažují říci,“ přiznala druhá.

Samozřejmě se mezi uživateli našli i tací, kteří začali zpochybňovat Jeninu lásku k dětem. Proč by se jich jinak chtěla tak rychle zbavit? „Necítím se provinile proto, že si chci od dětí odpočinout. Dělám pro ně maximum a zasloužím si oddech,“ okomentovala negativitu autorka fotky.

Zábava - další články

Doporučujeme