Jak ulovit milionáře? Zakladatelka školy pro zlatokopky sepsala seznam, co dělat a nedělat

16. listopadu 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / schoolofaffluence

Na světě existuje celá řada žen, které sní o svazku s velmi bohatým mužem. Udržení luxusního životního stylu je pro takové leckdy prioritou číslo jedna. Jak ale proniknout do smetánky, pokud se v ní člověk už nenarodil? V tomto oboru existují dokonce i online kurzy. Jejich autorka nyní sepsala seznam, co boháče odrazuje a co podle ní naopak na ženách milují.

Jak to tak bývá, pověstný ďábel tkví podle ženy v detailech. Švédská bloggerka žijící v Londýně například uvádí, že boháči upřednostňují ženy s pěstěnými a nalakovanými nehty, i kdyby měly být světle růžové nebo béžové. Ona sama dbá na bezchybnou manikúru, ať se děje, co se děje.

“Bohatí muži opravdu nemají rádi, pokud žena na nehtech nic nenosí,” řekla například v jednom ze svých videí na YouTube. A že by nehty nebyly krásně zarovnané a hladké? To podle ní prostě neexistuje.

Další velkou chybou, které se žena může dopustit, je viset neustále na svém telefonu. “Vím, že nesnášejí, když jsou ženy neustále na svých telefonech na Whatsappu nebo Instagramu, nebo fotí selfie, a nevěnují jim pozornost,” uvedla. Podle Bey je to tím, že velmi bohatí muži jsou často egocentričtí a chtějí být středem ženiny pozornosti.

A jak je to s make-upem? “Vždycky říkám určitě noste make-up, experimentujte, bavte se s ním, ale ujistěte se, že to nevypadá, jako že ho na sobě máte příliš mnoho,” radí Bey. Podle ní boháči nemají rádi, pokud žena působí příliš nalíčená.

A podobné je to i s oblečením. Na veřejnosti by žena či dívka měla být prý hlavně decentní. Lektorka varuje, že muži patřící ke smetánce přímo nesnáší, pokud se jejich partnerka objevuje v ulicích v příliš provokativních outfitech a působí lacině. Velmi důležité je přizpůsobit své oblečení na míru příležitosti. “Pokud jdete na první rande na večeři, neoblékejte se jako do klubu. Není to elegantní,” upozorňuje.

Bey ženy varuje, aby si daly pozor i na to, jakým způsobem mluví a co říkají. Rozhodně by se měly vyvarovat vulgárních výrazů, nadávek či slangu. “Mluvit jako kamioňák je nepřijatelné,” uvádí. Podle ní totiž úspěšní muži považují tento typ mluvy za agresivní a maskulinní. Bey přitom věří, že obecně platí, že tito pánové upřednostňují velmi femininní ženy.

Čeho se však žena nesmí za žádných okolností dopustit, je říci si muži o peníze přímo. “Jsem naprosto pro finanční asistenci od mužů, přijímání peněžní podpory nebo materiálních dárků. Je to velmi mužné, když je muž poskytuje a žena přijímá a obzvlášť, když pak žena oplácí svou pečující ženskou energií,” tvrdí Bey.

“Můžete říct, že je tu něco, s čím potřebujete pomoct, nebo že jsou věci, které byste si jednou přála mít, ale nemůžete si je dovolit. To je efektivnější způsob. Budou si myslet, že je to jejich nápad, ale ve skutečnosti jste do jejich hlavy zasela semínko vy,” doporučuje.

Mezi kurzy, které Anna Bey na internetu nabízí pod názvem The School of Affluence (škola blahobytu, pozn. red.) najdete například lekce s názvem Jak proniknout do elitních kruhů, Jak zapadnout do vysoké společnosti, Jak vypadat jako majetná žena, Jak získat zámožné kontakty, Jak najít bohatého muže nebo Jak získat život plný extravagance. Není to ale jednoduché. Ona sama prý kvůli dosažení té správné vizáže zhubla 15 kilogramů, podstoupila několik plastických operací a naučila se plynně rusky.

Zábava - další články

Doporučujeme