Jim Carrey zpět v roli Grinche: Můžeme se těšit na pokračování oblíbeného vánočního filmu?

10. února 2023·Zábava·Redakce

Grinch (Foto zdroj: ČSFD)

Americký komický herec Jim Carrey má pravděpodobně minimálně stejně velké srdce jako samotný Grinch na konci příběhu. Vypadá to, že se rozhodl, že se objeví v pokračování oblíbeného vánočního filmu o zeleném Kdovíkovi, který nenávidí Vánoce a rozhodne se je ukrást. Neodradil ho pravděpodobně ani náročný make-up a kostým a za to jsme moc rádi, protože bez Jima by to už nebylo ono. Informuje o tom Giant Freakin Robot.

Oscarový režisér Ron Howard a oscarový producent Brian Grazer vdechli život nejoblíbenějšímu vánočnímu bručounovi, a to za pomoci nenahraditelného Jima Carreyho v roli Grinche. Ten nenávidí Vánoce snad ještě víc než samotné Kdovíky a nic by se na tom patrně nezměnilo, kdyby se malá Cindy nerozhodla, že s touto nenávistí udělá krátký proces, pochopí podstatu Vánoc a přiměje Kdovíky i Grinche pochopit ji také a navždy se usmířit.

Jim Carrey celkově nemá rád žádná pokračování a běžně se jich nechce účastnit. Tvrdí, že pokračování bývá většinou jen kvůli penězům a on sám, když nějaké pokračování natáčel, měl pocit, že už se to opakuje pořád dokola. Proto je více než šokující, že by právě na toto pokračování údajně kývnul. Stále ještě ale není nic oficiálně potvrzené a čeká se na zprávu přímo od Universal Pictures.

Otázka zní, zda by Grinch byl ještě stále Grinchem, kdyby ho nehrál Jim. Jeho osobité pohyby a výrazy jsou totiž nenapodobitelné. Koho byste si dokázali v této roli představit?

Zábava - další články

Doporučujeme