Když se retuš vymkne z rukou! Katastrofické FOTO téhle rodiny baví celý internet

15. ledna 2018·Zábava·Karolína Stránská

Vymazat pupínek, zúžit pas. Takové jsou obvykle požadavky focených na fotografa. Co se ale stane, když se to profesionálovi vymkne z ruky?

O tom by mohli mluvit Dave a Pam Zaringovi. Na Facebooku sdíleli sérii 6 rodinných portrétů, které se na první pohled zdají zcela všední. Po bližším přezkoumání však chápeme, proč se jim směje celý internet.

Dvojice si objednala profesionální fotografku, aby jim pořídila klasické rodinné snímky. Jak uváděla v inzerátu, ceny jejich služeb stojí i více než 5 tisíc korun, zveřejnil deník Mirror. Možná i proto nikdo nevěří, že výsledné fotky, které jim dodala, jsou skutečné.

“Upozorňujeme, že tohle není vtip. Zaplatili jsme fotografku, která tvrdila, že je profesionálka, aby nám pořídila rodinné snímky. Podívejte se na tyto NEFALŠOVANÉ fotky, které nám dodala. Říkala, že kvůli jasnému a slunnému počasí byly stíny v našich obličejích příliš ostré a že její profesor ji nikdy nenaučil retušovat. Takhle jsem se nesmála už roky! Tohle si člověk nevymyslí! Znovu opakuji, že se nejedná o vtip, ale finální produkt,” uvedla nešťastnice na Facebooku.

Ok. This is NOT a joke. We paid a photographer, who claimed to be a professional, $2-250 for a family photo shoot. …

Zveřejnil(a) Pam Dave Zaring dne 12. leden 2018

 

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme