Kevinovi ze Sám doma pomáhá Jarda Jágr! Parodické VIDEO válcuje český internet

18. prosince 2017·Zábava·Redakce

Foto: YouTube

Na internetu se objevilo parodické video na postavu Kevin McCallistera. Ten se tentokrát neztratil ani v New Yorku, ani v Chicagu, ale v Praze. Z videa, které se objevilo v neděli šílí celý český internet.

Za videem stojí skupina lidí vedená Michalem Orsavou. Ta děj známého filmu zasadila do pražského a brněnského prostředí. Nechybí řada skrytých odkazů na naši kulturu jako pivo Starobrno, Miloš Zeman nebo Jaromír Jágr. Ve vtipném videu se dokonce objevili dva velikáni Donald Trump a Vladimír Putin.  

Skupina Michala Orsava už má za sebou pár známých kousků. Před časem nechali po lunaparku D1 jezdit Michaela Knighta ze seriálu Knightrider a Toma Hankse nechali hledat záhady v Brně. Teď si jeho tým vzal pod křídla nejpopulárnější vánoční film.   

Úvodní scéna videa je originální. Zbytek videa už je pouze montáž. Nutno podotknout, že video je po technické stránce skvěle zpracované. Jádrem příběhu bude bezpochyby ztracený Kevin. Toho se rozhodne hledat právě Donald Trump, který Kevinovi dříve pomohl najít recepci v hotelu Plaza. Jak to celé dopadne?  Podívejte se níže. 

Zábava - další články

Doporučujeme